Záručný servis tlačiarní – ten sa vám vždy oplatí mať aktívny

Záručný servis tlačiarní – ten sa vám vždy oplatí mať aktívny

Vedeli ste, že záručný servis tlačiarní je mimoriadne výhodný pre každého spotrebiteľa? Práve tlačiarne sa neraz, aj nedopatrením, poškodia, zasekne sa v nich papier, poškodia sa farby alebo tlač prestane fungovať tak, ako má. V takomto prípade je dobré mať záručný servis tlačiarní vždy aktívny. Vaše náklady na opravu budú podstatne nižšie. Záruku pre vašu tlačiareň môžete tiež vo vybraných prípadoch predĺžiť. Viete ako na to?

Prečo je záručný servis tlačiarní dôležitý?

Záručný servis tlačiarní rozhodne nepodceňujte. Ako na každý produkt, tak aj na tlačiarne sa vzťahuje záruka od výrobcu alebo od predajcu. Najčastejšie ide o ročnú či dvojročnú záruku. Následne, mnohí predajcovia ponúkajú možnosť predĺženia záručnej doby. O tejto možnosti je vhodné sa informovať ešte pred skončením platnosti tej aktuálnej záruky. Taktiež, hneď pri kúpe by ste sa mali informovať o tom, čo záruka zahŕňa a aké poškodenia sú zárukou kryté.

Pri manuálnom poškodení záruka od predajcu vo väčšinou prípadov nepokrýva škody ani opravy. Avšak, záleží od typu poruchy či spôsobu manuálneho poškodenia. Nakoľko najmä profesionálne tlačiarne sú cenovo vyššou investíciou – mať dobrú záruku sa vám rozhodne oplatí. Pokiaľ ju nemáte, nezúfajte. Obrátiť sa totiž môžete na poskytovateľa záručného servisu tlačiarní. V prípade poruchy či poškodenia pri platnej záruke prevedie záručný servis tlačiarní a pri neaktívnej záruke zas pozáručný servis tlačiarní.

Ako si vybrať kvalitný záručný servis tlačiarní?

Nájsť spoľahlivého poskytovateľa záručného servisu tlačiarní nemusí byť jednoduché. Postupovať by ste teda mali podľa nasledujúcich krokov. V prvom kroku si prečítajte viaceré recenzie a hodnotenia od predošlých zákazníkov na adresu poskytovaného záručného servis tlačiarní vami vybranou firmou. Recenzie by mali byť prevažne pozitívne a hovoriť o dobrom servise a kvalitne prevedených opravách.

Rozhodujúca by samozrejme nemala byť len cena ale najmä kvalita opráv a profesionalita – napríklad certifikácia firmy na poskytovanie záručného servisu tlačiarní. V prípade potreby výmeny jednotlivých častí tlačiarne si overte či firma používa tie certifikované priamo od výrobcu vašej tlačiarne. Na poskytovateľa záručného servisu tlačiarní sa neváhajte obrátiť s akýmikoľvek otázkami.

Spoločnosť Prime Service, s.r.o. je spoločnosť zabezpečuje profesionálny servis tlačiarní značiek EPSON, BROTHER a KYOCERA. Okrem toho vám ponúkame široký sortiment náhradných dielov, predaj spotrebného materiálu a odborné poradenské služby. Neváhajte nás kontaktovať.

Čajkovského /8 98401 Lučenec
tel.: +421918789208

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888