Klimatizácia do domu pre dokonalý tepelný komfort

Klimatizácia do domu pre dokonalý tepelný komfort

Riešite otázku chladenia či vykurovania? Riešením je klimatizácia do domu. S jej výberom a montážou sa obráťte na expertov zo Syners. Na konte máme stovky realizovaných klimatizácií po celom Slovensku a sme pripravení úspešne zvládnuť aj váš projekt.

Klimatizácia do domu pre pohodlnejšie bývanie

V lete vzduch ochladí, v zime zabezpečí jeho ohrievanie na príjemnú teplotu – taká je naša klimatizácia do domu. Dbáme na spoluprácu so spoľahlivými výrobcami (Gree, Samsung a i.), ktorí sú garanciou bezpečných, výkonných a spoľahlivých klimatizácií s tichou prevádzkou, dlhoročnou funkčnosťou a životnosťou. Vedeli ste, že klimatizácia do domu neslúži len na efektívne a rýchle chladenie či vykurovanie? Vďaka antibakteriálnemu filtru je taktiež schopná ničiť vírusy, baktérie a rôzne mikróby, a zároveň odstraňovať nepríjemné pachy. Takmer každá klimatizácia do domu, resp. klimatizácia do bytu, disponuje funkciou odvlhčovania. Vo výraznej miere sa podieľa na znižovaní vlhkosti múrov, čím eliminuje tvorbu plesní.

Predaj, montáž aj servis klimatizácie do domu

Medzi obľúbené patrí splitová a multisplitová klimatizácia do domu. Kým splitová klimatizácia má inštalovanú vonkajšiu jednotku v exteriéri a vnútornú jednotu v interiéri, multisplitová klimatizácia do domu má vnútorné jednotky nainštalované vo viacerých miestnostiach, pričom sú napojené na vonkajšiu jednotku. Výhodou je individuálne ovládanie každej vnútornej jednotky. V Syners zabezpečujeme predaj, montáž, servis aj údržbu klimatizácií mnohých značiek. Naším cieľom je vaša ideálna klimatizácia do domu alebo do firmy. Radi vám zadarmo vytvoríme ponuku na mieru. Ďalšou oblasťou našich služieb je tepelné čerpadlo vhodné pre všetky typy nehnuteľnosti. Či už si vyberiete tepelné čerpadlo vzduch/voda, voda/voda alebo zem/voda, máte istotu rýchlej návratnosti investície. K najžiadanejším patrí tepelné čerpadlo Daikin, Atlantic a Hitachy Yutaki. S výberom čerpala či klimatizácie vám radi pomôžeme. Stačí nás kontaktovať.

Pekná cesta 2455/11 83152 Bratislava III
tel.: +421948490033

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888