Predstavujeme vám ovládanie žalúzií na diaľku

Predstavujeme vám ovládanie žalúzií na diaľku

Počuli ste už, že ovládanie žalúzií sa dá nastaviť aj na diaľku? Predvediem vám to. Ovládanie žalúzií nie je žiadna futuristická predstava. Je to bežné moderné riešenie. Ovládanie žalúzií od nás, od WELAIK vám prinesie pohodlné riešenie. Žalúzie viete zrolovať alebo vyrolovať z domu aj na diaľku.

Ovládanie žalúzií nebolo nikdy jednoduchšie

Predstavujeme vám ovládanie žalúzií, ktoré funguje presne tak, ako známe ovládanie osvetlenia. Žalúzie viete ovládať prostredníctvom dotykového vypínača. V prípade, že nechcete používať dotykové vypínače, máme pre vás aj inú možnosť. Je možné ovládanie žalúzií napojiť na prevedenie smart vypínačov alebo na prevedenie WiFi vypínača. Smart vypínače sú už dnes jasnou voľbou, pokiaľ si chcete zachovať koncept modernej domácnosti. Postarajú sa vám totiž o jednoduché ovládanie vašej domácnosti. Smart vypínače je možné napojiť na vaše mobilné zariadenie a ovládanie žalúzií môžete riešiť pomocou vášho mobilného zariadenia. Jednoducho vaše smart WiFi vypínače vám umožnia mať kontrolu nad vašim osvetlením či ovládaním žalúzií z ktoréhokoľvek kúta sveta.

S ovládaním žalúzií vám poradia naši experti

Ovládanie žalúzií na diaľku je ideálne najmä pre domácnosti či byty, ktoré majú jedinečný a moderný dizajn. Každopádne si to viete určite nakombinovať a okrem toho, že si nainštalujte smart aplikáciu do vášho mobilu, si viete dať do interiéru priamo aj dotykový vypínač. Samozrejme sa dá dotykový vypínač prispôsobiť dizajnu interiéru a nakombinuje sa presne tak, aby všetko do seba perfektne zapadalo. Ovládanie žalúzií tak naberie úplne iný rozmer a vaša domácnosť stúpne na hodnote. Ovládanie žalúzií, ktoré je moderné je samozrejme vhodné aj do firemných či kancelárskych priestorov. Zavolajte si nás na konzultáciu a neváhajte sa nám zveriť. Radi vám nakombinujete tie správne vypínače do vášho interiéru.

Št. Tučeka 207/85 99001 Veľký Krtíš
tel.: +421915958088

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888