Tlačiareň na etikety – v takejto rýchlosti ste ju ešte nezažili

Tlačiareň na etikety – v takejto rýchlosti ste ju ešte nezažili

Mailtec Slovakia, spol. s. r. o. vám ponúka tlačiareň na etikety. Ponúkaná tlačiareň na etikety sa vyznačuje presnosťou, vysokou kvalitou, spoľahlivosťou a tiež veľmi jednoduchou údržbou. Zvoľte si komfortné ovládanie, keď sa jedná o tlačiareň na etikety. Zabezpečíme vám ju.

Aké výhody obsahuje naša tlačiareň na etikety?

Vysoká kvalita tlače, spoľahlivosť, jednoduchá údržba a komfortné ovládanie. To vám všetko zabezpečíme spolu s tlačiarňou na etikety. Poskytujeme vám bohatú ponuku. Vám sa stačí postarať iba o údaje a my vám zariadime bezproblémovú tlač. Naša tlačiareň na etikety vám pohodlne a rýchlo vytlačí také množstvo daných etikiet, ktoré potrebujete. Vďaka nám už viac nemusíte skladovať množstvo etikiet. Tie samozrejme časom aj tak stratia svoju sýtu farbu. Vytlačte si aktuálne, čo potrebujete vďaka našej tlačiarni na etikety. Výhodou ponúkanej tlačiarne na etikety je to, že vám vytlačí akýkoľvek rozmer, akékoľvek farebné prevedenie a akýkoľvek materiál. Sme Mailtec Slovakia, spol. s. r. o. a garantujeme vám plnú spokojnosť v oblasti tlači.

Iba s kompaktnou tlačiarňou na etikety si dokážete vytlačiť presne to, čo potrebujete

Tlačiareň na etikety sa nachádza v niekoľkých odvetviach. Je však hlavne nevyhnutnou súčasťou každého obchodu, najmä ak sa jedná o čiarové kódy, produktové štítky či vstupenky. Naše tlačiarne na etikety zvládnu vytlačiť jednoducho každú etiketu podľa vašich predstáv. Medzi populárne tlačiarne na etikety patrí najmä Astro L1, ktorej tlač je extrémne rýchla a ponúka kvalitné rozlíšenie. Ovládanie je jednoduché vďaka dotykovému displeju. Obľúbenou tlačiarňou na etikety je napríklad aj Astro M1C či laserová tlačiareň na etikety Afína LT5C. Okrem tlačiarne na etikety budete v rámci obchodu určite potrebovať aj iné technické zariadenia, akým je napríklad skartovačka. Nebojte sa aj tú nájdete v našom protfóliu.

Račianske mýto 10990/1C 83102 Bratislava
tel.: +421263811034

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888