Bezdrôtové kamery pre spoľahlivú ochranu vašej domácnosti i firmy

Bezdrôtové kamery pre spoľahlivú ochranu vašej domácnosti i firmy

Bezdrôtové kamery poskytnú perfektný prehľad o tom, čo sa u vás deje – doma alebo vo firme. Dnes platí, že nielen bezpečnostné kamery, ale vlastné akékoľvek kamerové systémy a sety už dávno nie sú záležitosťou veľkých spoločností či inštitúcií. Pretože aj u vás doma vám pomôžu pri kontrole a zabezpečení majetku, ochrane členov rodiny či kontrolu aktivít domáceho miláčika. Vždy budete vedieť, čo sa u vás deje.

Bezdrôtové kamery a ich vlastnosti

Aktuálne zažívajú bezdrôtové kamery boom. Lákavý je ich prívetivý dizajn, množstvo užitočných funkcií, jednoduchá inštalácia, kompaktné rozmery a v neposlednom rade i pomerne nízka obstarávacia cena. Aj preto sú bezdrôtové kamery čoraz častejším funkčným doplnkom rodinných domov i bytov. (Určite nepodceňujte ani psychologický efekt, ktorý vytvárajú bezdrôtové kamery – a vlastne všetky kamery – na potenciálnych zlodejov či lupičov.) Moderné bezdrôtové kamery štandardne disponujú funkciou WiFi a pohodlného ovládania pomocou tabletu, PC či mobilu. Samozrejmosťou je kvalitný ostrý obraz v HD/Full HD kvalite, a to počas dňa i noci. Niektoré modely zaznamenávajú aj zvuk, čiže ich môžete využiť aj ako detskú pestúnku či interkom. Bezdrôtové kamery sú spravidla ľahko umiestniteľné – na strop, stenu, poličku, skriňu a pod. Samozrejmé je ukladanie záznamu (cloud alebo pamäťová karta), ktorý si môžete kedykoľvek prehrať. Nezabúdajte, že záznam je často kľúčový pri rôznych výtržnostiach, krádežiach a podobných nepríjemných udalostiach, keďže do nemalej miery napomáha k odhaleniu páchateľa. Odporúčané sú bezdrôtové kamery s 360° prevedením a horizontálnym aj vertikálnym pohybom. Na škodu zaiste nie je ani funkcia detekcie pohybu.

Bezdrôtové kamery pre verné monitorovanie priestoru

Bezdrôtové kamery fungujú na bezkáblovom princípe, najčastejšie cez WiFi (postačí iba ich napojenie na elektrickú sieť). Zabudnite na ťahanie káblov a ich ukrývanie pod koberce či lišty. Je dôležité podotknúť, že dosah WiFi signálu môže byť do istej miery ovplyvnený prekážkami, cez ktoré prechádza. Pre ilustráciu – v rodinnom dome je priemerné pokrytie 20 – 30 metrov. Bezdrôtové kamery sú vhodné do exteriéru aj interiéru. V prípade vonkajších kamier sa nemusíte obávať znehodnotenia. Kvalitné vodotesné a odolné puzdro odolá výčinom počasia. Keďže bezdrôtové kamery sú pomerné ľahké, nehrozí ich pád zo stropu či steny a poškodenie omietky alebo fasády. Ak neviete, aké bezdrôtové kamery sú pre vašu nehnuteľnosť a jej ochranu najvhodnejšie, poraďte sa s odborníkmi. Nielenže vám odporučia tie najlepšie kamery v závislosti od vašich požiadaviek a potrieb, ale taktiež poradia aj s ich správnym rozmiestnením. A získate istotu, že vaše bezdrôtové kamery budú spoľahlivo monitorovať priestor.

Ak uvažujete o vhodnom kamerovom systéme či sete pre svoju domácnosť alebo firmu, obráťte sa na odborníkov z MONITORRS SECURITY. Naša ponuka zahŕňa kamerovú techniku, ktorá sa postará o pohodlné monitorovanie priestoru. Samozrejmé je bohaté príslušenstvo. Pomôžeme vám vytvoriť bezpečnejšie prostredie.

Rožnavská 2354 97901 Rimavská Sobota
tel.: +421905127201

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888