Elektroinštalačné práce pre moderné riešenia bývania i firmy

Elektroinštalačné práce pre moderné riešenia bývania i firmy

Moderná doba spojená s technicko-informačným rozvojom ovplyvnila aj elektroinštalačné práce. Dnes je žiadaná ešte vyššia ochrana majetku, čo najnižšia spotreba energií či vysoký komfort bývania. Mimoriadne obľúbené sú tzv. smart inteligentné riešenia domácnosti i firiem, ktoré vo veľkej miere ovplyvnili aj elektroinštalačné práce a ich odborné prevedenie.

Elektroinštalačné práce s dôrazom na inteligentné riešenia

Elektroinštalačné práce aktuálne už nepredstavujú len klasické zapojenie elektrických káblov, vypínačov či zásuviek v danom objekte. Vzhľadom na neustále sa zvyšujúce nároky domácností i firiem, ako aj príchod moderných technológií, sa štandardné elektroinštalačné práce a ich ponuka rozšírili o mnoho špecifických činností. Možno spomenúť štruktúrovanú kabeláž, kamerové a zabezpečovacie systémy či čoraz viac populárnejšie Smart riešenia inteligentných objektov. Elektroinštalačné práce dnes rátajú s prepracovanou sieťou riadenou počítačovými systémami, cez ktoré ste schopní nastavovať a ovládať inteligentnú inštaláciu. Základným pravidlom je zveriť elektroinštalačné práce skúseným certifikovaným odborníkom. Pretože elektroinštalačné práce začínajú už pri výstavbe objektu. Nesmierne dôležitá nie je len ich montáž a inštalácia, ale aj samotné naplánovanie a projektovanie.

Elektroinštalačné práce a firma

Tzv. inteligentné elektroinštalačné práce sú zamerané na riadenie a ovládanie mnohých technológií a procesov, s ktorými sa môžete stretnúť v obytných i pracovných priestoroch. Hlavným cieľom je, aby elektroinštalačné práce zabezpečili bezchybné fungovanie jednotlivých technológií v spoločnom funkčnom celku – od regulácie vykurovania, ovládania osvetlenia a pohonu tieniacej techniky, zapínania klimatizácie, riadenia otvárania okien, bezpečnosť objektu atď. Ako spoznať dobrú firmu so zameraním na elektroinštalačné práce? Odborne vám poradí – a to nielen s počtom zásuviek či svetlami, ale aj so šikovnými a modernými riešeniami a prvkami pre vašu inteligentnú domácnosť i prevádzku. Aj firmy dnes žiadajú moderné elektroinštalačné práce, ktoré im zaručia vysokú flexibilitu v budúcnosti tak, aby bolo možné pri minimálnych nákladoch zmeniť využite či účel budovy. Elektroinštalačné práce si žiadajú použitie prvotriedneho materiálu a precíznu prácu. Nikto predsa nechce vidieť vytŕčajúce káble či nelogicky a neefektívne umiestnené svietidlá alebo zásuvky. Samozrejmá je seriózna cenová ponuka.

Elektroinštalačné práce vo firmách i domácnostiach zveruje čoraz viac ľudí firme Lumiservis, ktorá poskytuje odborné služby v oblasti vyhradených technických zariadení (VTZ) elektrických už od roku 2002. Vysoká odborná úroveň je zabezpečená interným programom vzdelávania.


Komárnická 118 /40 82102 Bratislava II
tel.: +421903802567

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888