Čerpadlá pre vašu spokojnosť

Čerpadlá pre vašu spokojnosť

Hľadáte čerpadlo, ktoré by splnilo účel svojho použitia? Kvalitné čerpadlá sú dnes základným predpokladom dlhodobej a hlavne kvalitne vykonanej práce, ktorá vám v konečnom dôsledku ušetrí čas aj peniaze. Čerpadlá môžete využiť v domácnosti, ale aj na záhrade pri bazéne, studni či iných činnostiach. Pomôžu pri záplavách, ale aj pri zavlažovaní pozemkov.

Kvalitné čerpadlá pre dom aj záhradu

Môžu mať rôzne veľkosti a sú veľmi dôležitým pomocníkom pri mnohých činnostiach. Čerpadlá sú v podstate taký mechanický stroj, ktorého úlohou je rýchlym spôsobom premiestniť tekuté alebo plynné látky. Využívajú sa v mnohých oblastiach priemyslu, ale aj pri domácich činnostiach a na záhrade. Majú rôzne veľkosti aj výkon, aby dokázali urobiť kus rýchlej a kvalitnej práce namiesto nás. Čerpadlá využívajú aj naše záchranné zložky, ako napríklad hasiči. Časté využitie čerpadiel je aj pri povodniach, kedy treba, čo najskôr premiestniť vodu zo zatopených oblastí. Ich využitie je však aj v domácnostiach prevažne na záhradách, ale aj u majiteľov bazénov. Kým v minulosti sa používali ručné čerpadlá dnes je to už o čosi jednoduchšie a môžeme tak používať čerpadlá na elektrickú energiu.

Servis čerpacej techniky, ktorý sa oplatí

Čerpadlá sa delia na viacero druhov podľa spôsobu použitia. Či už sa jedná o čerpadlo ponorné, odstredivé, kalové, na odpadovú vodu, záhradné, vodárne, hlbinné do vrtov, teplovodné, fontánové či ručné, každé potrebuje občasný servis. Je to stroj, ktorý sa pravidelným používaním opotrebováva a preto potrebuje pravidelne premazať. Bežný servis ako premazanie zvládnete možno aj svojpomocne, ale pri väčších opravách a servisoch je dobré sa spoľahnúť na odborníkov, ktorí vidia do toho o niečo viac ako my bežní smrteľníci. Okrem iného odborníci majú na servis čerpadiel potrebné priestory, množstvo náhradných dielov a dostatok potrebného náradia s príslušenstvom s ktorým vaše čerpadlo prečistia a premažú tak dôsledne, že bude opäť pracovať na plné obrátky. K tomu všetkému vo väčšine servisoch dostanete na svoje čerpadlo aj záruku.

Ak hľadáte čerpadlo pre svoje využitie či už na záhradu, do domácnosti, alebo na iné využitie a doteraz ste s ním mali minimálne či žiadne skúsenosti, určite je vhodné nechať si poradiť. Ideálne nie od kamaráta či suseda, ale od odborníkov z Praktikpumpy, ktorí sa predajom a servisom čerpadiel zaoberajú na dennej báze a ktorí majú v tejto oblasti dlhoročné skúsenosti. Ich praktické aj teoretické skúsenosti vám budú k úžitku a môžete ich tak efektívne využiť pri práci s vašim čerpadlom.

Bystrický rad 1366 /83 96001 Zvolen
tel.: +421903802206

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888