Junama – doprajte svojim detičkám krásne sny v tom najväčšom pohodlí

Junama – doprajte svojim detičkám krásne sny v tom najväčšom pohodlí

Počuli ste už o kočíčkoch Junama? Je to jedinečná značka kočíkov, ktorá dopraje maximálny luxus vášmu bábätku už pri prvých snoch. Kočíky Junama uľahčujú život vám a predovšetkým vašim deťom. Junama sa drží svojho štandardu. Sú to kočíky, ktoré sú praktické, odpružené a majú väčšiu vaničku.

Záleží vám na kvalite, ale zároveň aj na skvelom dizajne? Junama je voľbou

Sme Baby-Merci s. r. o. a záleží nám na vašich detičkách a dizajne. Práve preto sme sa rozhodli ponúkať radu kočíkov Junama. Sú extravagantné a spájajú veľmi pozoruhodný dizajn. Kočíky Junama vám zas z hľadiska funkčnosti poskytujú technologické riešenia, trvanlivosť a neuveriteľnú kvalitu. Junama kočíky sú jednoducho jedinečné. Práve preto sa zameriavajú aj na jedinečných zákazníkov. Ak patríte medzi užívateľov, ktorí oceňujú štýl, dizajn a najnovšie technológie, ktoré posúvajú výrobu predmetov pre deti dopredu, ste na správnej adrese. Kočíky Junama si jednoducho všimne naozaj každý. Ak však túžite po kočíku pre novorodeniatko, ktorý je hodnotený medzi prvou dekádou najlepších kočíkov na svete, sú to práve kočíky Anex. Kočíky značky Anex vám ponúkame za najlepšiu cenu na trhu.

S Junamou bude nejedna maminka spokojná, avšak pripravili sme pre vás aj inú možnosť výberu

Veľmi radi vám zabezpečíme prakticky kombinovateľné kočíky, akými je napríklad značka Bebetto. U nás si vyberiete kočíky, ktoré sú golfové, športové alebo aj kočíky pre dvojičky. Samozrejme, že ku každému kočíku či už sa jedná o značku Junama alebo napríklad o inú značku z nášho portfólia akou je Roan, vám zabezpečíme praktické doplnky. Rukavice, fusak, slnečná clona, termoska na fľašku, náhradné bezpečnostné pásy či iné produkty. Okrem kočíkov Junama vám naše bohaté portfólio ponúka aj náhradný kočík. V prípade nežiadúcej reklamácie vám poskytneme náhradný kočík, pokiaľ nevyriešime vyskytnutú chybu.

Na hriadkach 13/A 84107 Bratislava IV
tel.: +421948566654

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888