Plachta na prívesný vozík – oplatí sa táto investícia?

Plachta na prívesný vozík – oplatí sa táto investícia?

Článok v skratke:

Plachta na prívesný vozík z našej výroby bude spoľahlivo slúžiť niekoľko rokov.

Dokonale ochráni a zakryje prevážaný náklad. Zároveň mu poskytne primerané tienenie.

Pri manipulácií oceníte jej jednoduchosť, rýchlosť a ľahkosť.

Plachta na prívesný vozík slúži na zabezpečenie prepravovaného nákladu. Preto, ak máte prívesný vozík a nechcete, aby sa prevážaný tovar znehodnotil, investujte do pokrytia, akým je plachta na prívesný vozík. Prečítajte si o plachtách na prívesný vozík viac v našom článku.

Plachta na prívesný vozík – aké sú jej výhody?

Nepochybnou výhodou, akú má plachta na prívesný vozík je vytvorenie väčšieho miesta na prepravu a ochrana prepravovaných vecí proti poveternostným vplyvom, akými sú dážď alebo sneh.

Plachta na prívesný vozík sa dá vyrobiť na mieru na akýkoľvek prívesný vozík za auto. Základom plachty je rám z oceľových alebo hliníkových profilov, vďaka čomu je celá konštrukcia tuhá a odolná voči poryvom vetra. Prívesné plachty vyrábané spoločnosťou ARSICUA sú určené pre intenzívne použitie v náročných podmienkach. Sú vyrobené z polyetylénu vysokej gramáže až 150g/m². Tento materiál je odolný voči vode, voči UV žiareniu a mechanickému poškodeniu. Plachta na prívesný vozík vyrobená spomínanou spoločnosťou predstavuje spoľahlivé riešenie pre akýkoľvek príves.

Kde všade sú prívesné plachty využiteľné?

Rovná plachta na prívesný vozík je riešením pre ľudí, ktorí nemajú v úmysle prevážať vysoké náklady. Plášť nekladie pri jazde žiadny odpor a zároveň umožňuje chrániť tovar pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Montuje sa priamo na boky vozíka. Plachta na prívesný vozík poslúži napríklad pri sťahovaní, prevoze renovačných materiálov alebo na zabezpečenie športového náradia na dovolenku.

Spoločnosť ARSICUA vyrába plachty na prívesy, ktoré chránia pred prachom a pieskom. Preto sa výborne hodia na prepravu kameniva, piesku alebo sypkých stavebných materiálov. Poslúžia napríklad pre poľnohospodárov, ktorí prevážajú zemiaky, obilie alebo iné poľnohospodárske produkty na otvorenom prívese. Stavte na naše plachty. Majú pevné rohy a aj okraje s očkami, ktoré sa postarajú o optimálne upevnenie. Okrem plachiet na prívesný vozík pre vás vyrobíme na mieru zateplenie terasy, plachty na terasy, bočné plachty na altánok, autoplachty na mieru a rôzne iné krycie plachty. Neváhajte a kontaktujte nás.

Prečítajte si tiež:

241 93582 Plášťovce
tel.: +421905986835

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888