Kvalitná autokozmetika - dokonalá starostlivosť o vaše auto

Kvalitná autokozmetika - dokonalá starostlivosť o vaše auto

Autokozmetika je nutnosť ak chcete zabezpečiť dokonalú starostlivosť pre vaše auto zvonka aj zvnútra. Správna starostlivosť o auto v konečnom dôsledku ušetrí váš čas, peniaze i zdravie. Autokozmetiku môžeme podľa použitia rozdeliť na interiérovú a exteriérovú. Zistite, čo všetko autokozmetika zahŕňa, prečo je dôležité ju mať a čo by rozhodne nemalo chýbať vo vašich zásobách.

Autokozmetika do interiéru

Ako už bolo spomenuté, pod pojmom autokozmetika rozumieme všetky prostriedky, prípravky a nástroje, ktoré slúžia na údržbu a starostlivosť o automobily rôzneho druhu. Autokozmetiku delíme podľa spôsobu využitia na interiéru a exteriérovú, teda na prípravky pre vnútro auta a na prípravky, ktoré sa postarajú o zovňajšok.

Aby ste zabezpečili čistý a voňavý interiér vášho auta, budete potrebovať kvalitné utierky na povrchy automobilového interiéru, prípadne utierky z mikrovlákna alebo obľúbené švédske handry, ktoré spoľahlivo čistia a zachytávajú prach. Šikovnou pomôckou, ktorá sa radí medzi užitočné autodoplnky je ručný vysávač, ktorým pohodlne povysávate sedadlá i koberčeky a zbavíte tak vaše auto nečistôt. Autokozmetika zahŕňa tiež príjemnú vôňu, ktorá by v interiéri vozidla nemala chýbať.

Tip na záver: aby ste dosiahli maximálnu čistotu automobilu, aspoň raz za čas vaše auto poriadne vytepujte alebo nechajte vyčistiť ozónom. Nezabudnite tiež na impregnáciu kože v prípade koženého interiéru.

Exteriérová autokozmetika

Medzi exteriérovú autokozmetiku, ktorá by nemala chýbať, patrí napríklad metlička a škrabka na ľad, ktorú oceníte najmä počas mrazivých dní. Dnes už existujú i rôzne špeciálne sady na čistenie svetiel, vďaka ktorým budú vyzerať ako nové. Profesionálna autokozmetika tiež zahŕňa autošampóny, vosky na autá alebo čistič motorov.

Výhody kvalitnej autokozmetiky

Vďaka správnej autokozmetike a starostlivosti zabezpečíte vášmu auto dlhú životnosť. Autokozmetikou mu pomôžete lepšie odolávať vplyvom počasia, ktorým, je auto celoročne vystavované. V čistom a voňavom aute sa bude každá posádka cítiť pohodlnejšie a komfortnejšie, čo oceníte najmä v prípade, ak ponúkate prepravné služby. Navyše, pravidelné čistenie auta znižuje výskyt baktérií či choroboplodných zárodkov, ktoré sú zdraviu škodlivé.

Postarajte sa o váš automobil vďaka produktom z eshopu AutodoplnkyKubo. Ponúkame vám produkty z kategórií JAM, MIX či Turtle Wax, z ktorých si zaručene vyberiete. V našej ponuke nájdete tiež oleje, autodoplnky či reklamné a darčekové predmety. Neváhajte a prezrite si náš sortiment ešte dnes, alebo nás kontaktujte.

1. mája 4652 03101 Liptovský Mikuláš
tel.: +421443811310

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888