Autoservis – vedeli ste, že slúži aj na nie úplne bežné úkony

Autoservis – vedeli ste, že slúži aj na nie úplne bežné úkony

Je bežné, že sa dejú na cestách nešťastné zhody okolností. Preto je tu autoservis, ktorý vám zabezpečí aj odťah vášho vozidla. Autoservis vo všeobecnosti neposkytuje iba bežný servis vášmu vozidlu. Je prítomný aj pri ľuďoch v núdzi. Disponuje širokou škálou techniky a vie ihneď zakročiť pri akomkoľvek probléme.

3 tipy, ako si vybrať ten správny autoservis

Autoservis sme vám radi priblížili aj po inej stránke práve preto, lebo je ich, ako sa hovorí, ako húb po daždi. No nie každý, kto disponuje zdvihákom je odborník. Radi vám preto priblížime, ako si vybrať ten správny autoservis. Naše tipy a triky vám totiž ušetria váš čas a dokonca aj nervy. V prvom rade sa nenechajte zlákať najnižšou hodinovou sadzbou. Niekedy to môže vyzerať veľmi dobre, no často len na prvý pohľad. Dávajte si pozor na to, aby vám následne nenaťahovali čas ich práce. Po druhé sa opäť nenechajte určite zlákať podozrivo veľmi nízkou cenou. Niekoľko násobne nižšie ceny skôr vyvolávajú podozrenie ako nadšenie. Určite si na to dajte pozor.

V treťom našom tipe vám odporúčame pozrieť si referencie na váš vybraný autoservis. Pokojne sa spýtajte rodiny, ale aj kamarátov na autoservis, ktorý ste oslovili. Je to úplne v poriadku. Ak väčšina vašich známych alebo rodina pochvaľuje služby tohto autoservisu, určite to nebude náhoda. Nie je na škodu si autoservis preveriť aj na internete.

S tým správnym autoservisom vám vozidlo bude slúžiť ďalších 10 rokov

V podstate automechanik robí kvalitný autoservis. Preto si nezabudnite všímať hlavne jeho robotu. Skúsený automechanik vám už hneď po prvej jazde vie diagnostikovať zhruba problém motorového vozidla. Autoservis má mať okrem skúseného automechanika aj kvalitné vybavenie a reprezentatívne priestory. V prípade, že sa budete o vaše vozidlo plnohodnotne starať vo vybranom autoservise, bude vám slúžiť hneď niekoľko rokov. Autoservis vám jednoducho zastrešuje absolútne komplexnú starostlivosť o vaše vozidlo.

Sme Autoklinik, autoservis priamo v bratislavskej Dúbravke. Ponúkame vám široký okruh profesionálnych služieb. Pripravíme pre vás servisné prehliadky, zabezpečíme STK, ponúkneme kompletnú diagnostiku a vymeníme kvapaliny či filtre. Samozrejme vám opravíme aj defekty a poskytneme odťah auta. Náš milý a prívetivý personál sa už dnes práve na vás teší. Neváhajte nás preto ihneď kontaktovať. Sme vám maximálne k dispozícií.

Drobného 27 84101 Bratislava IV
tel.: +421907314997

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888