Autofólie na sklá ako perfektná ochrana

Autofólie na sklá ako perfektná ochrana

Kvalitné autofólie na sklá dodajú vášmu autu moderný a atraktívny vzhľad. Zároveň znížia množstvo slnečného žiarenia do interiéru, čím eliminujú jeho prehrievanie. S tým je spojené aj menej časté používanie klimatizácie, čo šetrí nielen financie na prevádzku auta, ale aj vaše zdravie. Viac slnečných lúčov znamená aj rýchlejšie vyblednutý interiér, po čom zaiste netúžite. Aké ďalšie výhody prinášajú autofólie?

Autofólie prispievajú k vyššej bezpečnosti skla

Autofólie na sklá výborne bránia pohľadom okoloidúcich do vášho auta. Nemusí predsa každý vedieť, čo máte položené na zadných sedadlách. A zabudnutá kabelka tak nebude na očiach zlodejom, čo výrazne eliminuje riziko vlámania. V prípade vandalizmu sú to práve autofólie, ktoré zabránia sklu roztrieštiť sa na malé kúsky. Nielenže sa zlodej ťažšie dostane do auta, ale autofólie zároveň ochránia interiér pred poškodením od črepín. Sklo uchovajú pokope aj v prípade nehôd, čím eliminujú riziko poradenia posádky ostrými kúskami črepín. Je potrebné dodať, že v neposlednom rade dokážu autofólie ochrániť sklo pred škrabancami od kamienkov či konárov.

Lepenie autofólií prenechajte na odborníkov

Autofólie nie je možné umiestniť na čelné sklo a predné bočné sklá. Výnimku tvoria prehľadné ochranné autofólie, ktoré sú však povolené len na predných bočných sklách. Na čelné sklo si však môžete dať nalepiť zatemňovací pás. Musí byť umiestnený mimo vzťažnej plochy čelného skla a môže zasahovať najviac 100 mm od vrchného okraja čelného skla po celej jeho šírke. Zároveň nesmie pohlcovať farbu svetelných signálov či návestných svetiel. Autofólie nemusia byť zapísané v technickom preukaze. Aj keď je mnoho návodov, ako ich správne nalepovať, neriskujte. Nielenže môžete neželaným spôsobom zasiahnuť do estetiky auta. Ak totiž budú autofólie nesprávne nalepené a všimnú si to policajti pri bežnej prehliadke, tak môžete byť vyzvaní k tomu, aby ste ich strhli. Preto stavte na overenú firmu známu dôslednosťou a opatrnosťou pri nalepovaní autofólie. Rozhodujú skúsenosti, dobré recenzie aj rozumné ceny. Autofólie zverte vždy do skúsených rúk.

Doprajte aj vy svojmu autu nový vzhľad. V AutoAz v Piešťanoch máme dlhoročné skúsenosti s profesionálnou montážou autofólií. Používame kvalitné certifikované autofólie značiek LLumar a ASWF. Taktiež zabezpečujeme montáž interiérových okenných fólií na presklenia budov, domov, výkladov a podobných priestorov. Postaráme sa aj o vaše autosklo – predaj, oprava, výmena.

Piešťanská cesta 1800 92203 Vrbové
tel.: +421905266886

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888