Impregnácia kože - starostlivosť pre vaše autosedačky

Impregnácia kože - starostlivosť pre vaše autosedačky

Aby impregnácia kože mala svoj účinok je potrebné používať profesionálne produkty určené pre kožené autosedačky. Vyberte si zo širokej ponuky kvalitných produktov od Autoefekt a celé vaše vozidlo bude v tých správnych rukách.

Impregnácia kože predlžuje životnosť

Mnohí ste už možno počuli, že impregnácia kože predlžuje životnosť kožených výrobkov. Správna a pravidelná starostlivosť o vozidlo, ako také je zárukou, že vám bude veľmi dlho a dobre slúžiť. Náš tím v Autoefekt vám dodá produkty nielen na impregnáciu kože, ale aj pre kompletné čistenie auta. Sme totiž špecialisti na starostlivosť a čistenie vozidiel. Disponujeme skutočne širokou a maximálne kvalitnou autokozmetikou, pretože kvalitná autokozmetika to je to, čo si vaše auto zaslúži. Nerobíme rozdiely v značke vozidla, pretože každé auto si zaslúži maximálnu starostlivosť. Máme produkty na čistenie, ošetrenie, ochranu aj impregnáciu. Garantujeme vám, že po použití našich produktov budete s výsledkom maximálne spokojný.

Čím impregnovať kožu na autosedačkách?

Disponujeme rôznymi typmi produktov od viacerých dodávateľov. Stačí si vybrať produkt na impregnáciu kože či už pre použitie v domácich podmienkach alebo vo veľkých umyvárňach, či autoservisoch. Čím a, ako často impregnovať je pravidelná otázka. Je to veľmi individuálne a radi vám poradíme. Záleží, ako často na vozidle jazdíte, koho v ňom prevážate aj, ako dlho ho vlastníte. Veríme však, že u nás si vyberiete nielen produkty na impregnáciu kože. Napríklad špeciálny odstraňovač asfaltu z auta vám pomôže zbaviť sa asfaltu z karosérie, a to bez poškodenia laku na vozidle. Pre dokonalú krásu vášho vozidla nezabúdajte na voskovanie. Kvalitný vosk na auto zabraňuje rýchlemu a opätovnému znečisteniu ako aj tvorbe usadenín.

Stodolova 3432/6 01015 Žilina
tel.: +421903401875

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888