Letné pneumatiky sa vám zídu v mesiacoch júl až august

Letné pneumatiky sa vám zídu v mesiacoch júl až august

Nastal čas, kedy je potrebné zimné pneumatiky vymeniť za tie letné. Ponúkame vám letné pneumatiky, ktorých spotreba a hlučnosť je oveľa nižšia. Letné pneumatiky perfektne odolávajú vysokým teplotám a zídu sa vám najmä v mesiacoch jún, júl a august. Naše letné pneumatiky si ihneď zamilujete.

Kedy je najideálnejší čas na to, aby ste vášmu vozidlu nasadili letné pneumatiky?

Letné pneumatiky sú jednoducho nevyhnutné pre príchod leta. Legislatíva neupravuje presný dátum prezutia zimných pneumatík na letné. Avšak nič nepokazíte, keď už letné pneumatiky prezujete pred príchodom leta. Najideálnejší čas prezúvania letných pneumatík je práve mesiac apríl. Vtedy sa teplota počasia zvykne ustáliť na cca 7 stupňov. V marci sa neodporúča ešte prezúvať letné pneumatiky, pretože marec býva veľmi často premenlivý. Naši technici vás však určite perfektne usmernia a pomôžu vám s výberom toho najvhodnejšieho času. Ani neuvažujte o tom, že by ste pneumatiky napríklad neprezuli vôbec. Z hľadiska bezpečnosti je to veľmi rizikové rozhodnutie.

Okrem letných pneumatík nájdete v našom portfóliu aj protektory, disky či iné skvelé diely a produkty

Sme profesionálnymi odborníkmi na trhu. S prezutím letných pneumatík alebo tých zimných vám radi poradíme. Dokonca u nás nájdete aj repasované pneumatiky, takzvané protektory. Samozrejme ku každej pneumatike patria aj disky a tie vám tiež vyberieme a namontujeme. Výber diskov si však zväčša majiteľ prispôsobuje svojmu vkusu či už vybranej cene. V našom portfóliu máte na výber z niekoľkých možností. Neváhajte a ešte dnes sa na nás spoľahnite. Ponúkneme vám letné pneumatiky, zimné pneumatiky, protektory, disky, servis a iné skvelé služby. Zvoľte si neoceniteľnú kvalitu a za výhodnú cenu. To presne vám my, Pneupotreby ponúkame pokojne aj hneď. Našu prevádzku nájdete v srdci mesta Žiar nad Hronom.

Priemyselná 257 96501 Ladomerská Vieska
tel.: +421456716350

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888