Aké by to bolo auto bez svojho laku?

Aké by to bolo auto bez svojho laku?

Kupujete nové auto? Čo vás zaujme pri výbere ako prvé? No, motor ani prevodovka to určite nebude. Zaujme vás krásny odtieň laku auta! Vtedy vás ani len nenapadne, čím všetkým musela karoséria prejsť, aby bol dosiahnutý vytúžený estetický dojem laku. Autolakovanie prešlo rôznymi vývojovými štádiami a zmenami techniky. Lakovanie nových dielov či karosérií je know how každého výrobcu vozidiel. Pri autolakovaní po oprave auta je dôležitý celý postup.

Ako prebieha autolakovanie v autolakovni?

Profesionálna karosáreň disponuje modernými zariadeniami. Vďaka spotovaciemu aparátu dokáže opraviť preliačenia na karosériách, na zváranie používa prístroj výhradne so zváracím drôtom a tiež manipuluje bodovacím prístrojom. Všetky zariadenia sú certifikované a schválené výrobcami karosérií. Spoľahlivá firma na autolakovanie vie ponúknuť zákazníkom to, čo potrebujú – profesionálne lakovanie so špičkovým materiálom a kvalitné lakovacie systémy. Všetky lakovacie práce prebiehajú v lakovacom a sušiacom boxe -modernej kabíne, ktorá spĺňa požiadavky na lakovanie vodou riediteľným systémom. Pre efektný výsledok sa dodržiava postup od obrúsenia starého laku cez nanesenie antikoróznej ochrany, vyrovnanie nerovností, určenie správneho farebného odtieňa až po nastriekanie čistého laku a vyleštenie.

Profesionálne autolakovanie a jeho výhody

Lakovanie áut si vyžaduje profesionálny prístup a dodržiavanie technologických postupov. Nie vždy sa oplatí zveriť lakovanie karosérie kamarátovi len tak v garáži „na kolene“. Môže sa totiž stať, že sa karoséria ešte viac poškodí a oprava v autolakovni vás bude stáť oveľa viac. Výhodou autolakovania profesionálmi je hlavne zodpovedne odvedená bezchybná práca pomocou špeciálnych zariadení so špičkovým materiálom a v sterilnom prostredí. Auto po oprave je odovzdané bez akýchkoľvek vád. V prípade, že je lakovňa certifikovaná, má právo poskytovať zákazníkom niečo, čo u konkurencie nedostanú. Na trh je uvedený novo dimenzovaný medzinárodný záručný program – doživotná záruka na lak! Zákazník ňou získava zdarma ročnú prehliadku laku odborníkom, bezplatnú opravu laku a žiadne náklady naviac.

Spoločnosť AUTOGAM, s.r.o. je zabehnutá firma pôsobiaca na trhu od roku 2001. Zaoberáme sa lakovaním automobilov a karosárskymi opravami. Vykonávame opravy poškodených a havarovaných osobných a úžitkových automobilov. Máme k dispozícii moderné technológie a vlastné zázemie. V roku 2011 sme sa stali členmi medzinárodnej siete autoopravárenských centier Repanet. Koncept Repanet vychádza z medzinárodného projektu celosvetovo uznávaného nemeckého producenta autoopravárenských lakov Standox. Ak sme vás oslovili s našou ponukou, neváhajte a kontaktujte nás!

Kragujevská 12 01001 Žilina
tel.: +421903558507

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888