Servis prívesných vozíkov má svoj význam

Servis prívesných vozíkov má svoj význam

Záručný i pozáručný servis prívesných vozíkov má patriť medzi pravidelné aktivity ich majiteľov. Je predsa prirodzené, že každý stroj a jeho jednotlivé súčasti sa opotrebovávajú a v istých prípadoch môže dôjsť k ich znehodnoteniu. Následne sa vyskytnú situácie, kedy sa vozík pokazí a spôsobí na cestách rôzne komplikácie a nepríjemnosti. Práve na to slúži servis prívesných vozíkov – zabezpečí, aby sa takýmto scenárom účinne predišlo.

Dôkladný servis prívesných vozíkov sa vyplatí

Želaním každého majiteľa je, aby mu vozík čo najdlhšie bezproblémovo slúžil. Aby to tak skutočne bolo, nepodceňujte odborný a spoľahlivý servis prívesných vozíkov, ktorý zaisti pravidelnú kontrolu a navyše je schopný včas zachytiť a eliminovať väčšie či menšie riziká a poruchy. Štandardne je servis prívesných vozíkov zameraný na mechanické opravy podvozkov, výmenu a zoradenie brzdového systému, opravy elektroinštalácie či plachtových nadstavieb, príp. je odporúčaný aj ako príprava na STK. Samozrejmosťou je výmena opotrebovaných dielov ako tyče, laná, tlmiče, čeľuste, ťažné oká či kĺby a ostatné súčasti. Nezabúdajte, že odborný servis prívesných vozíkov je zárukou kvalifikovaného a detailného posúdenia stavu vozíka a jeho opotrebovania. Zabezpečí nielen jeho funkčnosť a spoľahlivosť, ale aj stabilitu počas jazdy – a teda aj ochranu nákladu, vášho auta a vlastne celej posádky.

Servis prívesných vozíkov myslí najmä na bezpečnosť

Servis prívesných vozíkov nemalou mierou prispieva k bezpečnejšej jazde vozidla. Pretože pozornému a skúsenému oknu servisných pracovníkov neunikne žiadna skrytá chyba či nedostatok, ktoré môžu spôsobiť rýchlejšie opotrebenie ešte stále funkčných častí vozíka. Servis prívesných vozíkov teda slúži na cielenú kontrolu a analýzu reálneho stavu. Až tak je možné navrhnúť a uskutočniť primerané mechanické a technické zásahy. Servis prívesných vozíkov nenechávajte na poslednú chvíľu. Väčšina firiem v tomto prípade funguje na základe dohody vopred (osobne, telefonicky, e-mailom), a to spolu s predbežným spresnením predpokladaného rozsahu servisných opráv.

Nielen špecializovaný záručný a pozáručný servis prívesných vozíkov, ale aj ich predaj, prenájom a autorizovaná montáž spadajú do portfólia činností spoločnosti UNIKOL. Patríme k popredným výrobcom prívesných vozíkov na Slovensku (brzdených aj nebrzdených). Na prívesy ponúkame aj plachty vo viacerých farebných prevedeniach. Sú vyrábané v rôznych rozmeroch i výškach, a ich rozoberateľná konštrukcia je z jaklových alebo trubkových profilov. Kontaktujte nás pre viac informácií.

Tehelná 1142 /53 09303 Vranov nad Topľou
tel.: +421574425546

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888