Voľba je jasná – nazýva sa autorizovaný servis

Voľba je jasná – nazýva sa autorizovaný servis

Ochrana a pomoc vás čaká nepretržite, keď sa jedná o vaše vozidlo a autorizovaný servis. Získajte bezpečnosť a tiež pohodlie vždy na vašich cestách. Autorizovaný servis sa vám o to postará. Každý autorizovaný servis vám poskytne garanciu mobility a v prípade akejkoľvek nehody alebo technickej poruchy vás dostane vždy bezpečne do vášho cieľa. O tom je aj autorizovaný servis. Vždy zasiahne a poskytne vám profesionálne služby.

Autorizovaný servis a jeho benefity, ktoré môžete využiť už dnes aj vy

Už pri samotnej objednávke do autorizovaného servisu môžete požiadať o dialógový príjem vášho vozidla alebo o online objednávku do servisu. Využijete tak kontrolu vášho vozidla za vašej prítomnosti. Autorizovaný servis identifikuje nedostatky alebo prípadné poškodenia a následne ponúkne riešenia. V autorizovanom servise sa priamo pred vami spíše zákazka a ponúkne sa originálne príslušenstvo. Iba v autorizovanom servise máte prístup k originálnemu príslušenstvu, akým môžu byť napríklad pneumatiky. Všetky úkony, ktoré prebehnú v autorizovanom servise sú prirodzene normované výrobcom. To znamená, že ak mechanik strávi dlhší čas pri oprave vozidla, vy za tento čas neplatíte. Oprava vozidla v autorizovanom servise prebieha podľa istých technologických noriem a postupov danej značky.

Každý mechanik, poradca alebo pracovník v autorizovanom servise je pravidelne technicky školený. To znamená, že títo zamestnanci absolvujú v autorizovaných servisov pravidelné školenia, ktoré sú predpísané priamo výrobcom. Vzdelávanie týchto pracovníkov autorizovaných servisov nekončí len školeniami. S každým modelom danej značky prichádza nová výbava, a tak sa pracovníci musia posúvať neustále vpred. V autorizovaných servisoch sa zamestnáva iba tím pracovníkov, ktorí milujú svoju prácu, a to sa prirodzene odráža vždy aj na týchto servisných výkonoch. Totiž nadšenie pre každodenné technické výzvy dokáže pracovníkov posúvať neustále na iný level.

S autorizovaným servisom bude vaše vozidlo v dobrých rukách

Vždy, keď prídete do autorizovaného servisu je jasné, že vás pracovníci obslúžia na úrovni. Každé vozidlo sa počas opravy chráni. Používajú sa tu ochranné poťahy sedadla, volantu, koberca či riadiacej páky. V autorizovanom servise je celý proces vykonávaný profesionálne, takže sa nemusíte ničoho obávať. Autorizovaný servis vám vždy ponúkne pohodlnú a tiež dôstojnú čakaciu zónu, ktorá zákazníka nijako špeciálne neotravuje, pokiaľ chce zákazník samozrejme počkať priamo v servise na svoje vozidlo. Okrem týchto benefitov vám autorizovaný servis vie poskytnúť aj asistenčné služby MAP, ktoré slúžia na to, aby sa vám pohodlne cestovalo. Vždy a za každých okolností je totiž vďaka týmto službám autorizovaný servis pripravený zasiahnuť.

Naša firma FANCAR s. r. o. je vám plne k dispozícií, pokiaľ hľadáte ten správny profesionálny autorizovaný servis. Pracujeme so značkou Mitsubishi a naše sídlo je v Bratislave. Neváhajte nás kontaktovať pokojne ešte dnes. Poskytneme vám aj zimnú servisnú ponuku či program náhradných vozidiel.


Trnavská cesta 981 82104 Bratislava-Ružinov
tel.: +421243641212

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888