Neautorizovaný verzus autorizovaný servis – voľba je na vás

Neautorizovaný verzus autorizovaný servis – voľba je na vás

Prečo je dobré zamyslieť sa, ktorý servis si pre vaše vozidlo vyberiete? Bude to neautorizovaný alebo autorizovaný servis? Preto, aby vaše vozidlo bolo neustále ako nové čo najdlhšie, je jednoducho potrebné, aby ste s ním chodili do servisu. Či už si vyberiete neautorizovaný alebo autorizovaný servis je na vás. Dôležité však je, si zvoliť vaše kritériá. Pretože medzi autorizovaným servisom a servisom v garáži je naozaj veľký rozdiel.

Autorizovaný servis vám poskytne aj zapožičanie náhradného vozidla v nutnom prípade

Prečo by ste vlastne mali s vašim vozidlom navštevovať servis? Za obdobie prvých 5 rokov nezvykne na vašom vozidle dochádzať k niečomu nepredvídateľnému. Ide najmä len o údržbu základných vecí, akými sú olej, chladiaca a brzdová kvapalina. Až po 7 alebo dokonca až po 10 rokoch prichádzajú na rad komplikácie ohľadne, bŕzd, spojky a iných komponentov. Avšak, veľmi záleží či sa o vozidlo dobre staráte. Každé vozidlo preto potrebuje pravidelný servis. O to je lepšie, keď je to autorizovaný servis, pretože dokáže danej značke vozidla poskytnúť originálne náhradné diely a vy si tak môžete byť istí, že je všetko v tom najlepšom poriadku. Autorizovaný servis vám poskytne záruku, že vozidlo bude aj naďalej skvele fungovať, kdežto pri neautorizovanom servise s falošnými dielmi vám to nikto nezaručí.

Mnohí ľudia zvyknú údržbu vozidla dosť zanedbávať. Však bežnými prehliadkami nikdy nič nepokazíte a dokonca ani nič horibilné nepreplatíte. Pokiaľ chcete, aby vaše vozidlo nadobudlo istú životnosť, musíte sa o neho aj kvalitne starať. Autorizovaný servis zvyšuje nielen životnosť, ale aj predchádza iným nákladnejším opravám v dôsledku nesprávneho vymenenia komponentov. Vyhnite sa náročnejším opravám vo vašej budúcnosti a spoľahnite sa na autorizovaný servis. Asistenčné služby MAP alebo skvelé záručné podmienky či zapožičanie náhradných vozidiel vám poskytne iba autorizovaný servis. Jazdite ešte dnes na úrovni.

Využite vernostný program v autorizovanom servise a jazdite s ľahkosťou

V každom autorizovanom servise máte k dispozícií takzvanú online objednávku do servisu. Už nemusíte viac čakať priamo na prevádzkach. Autorizovaný servis vám takisto dopraje pripomienky na vašu návštevu servisu. Jednoducho sa vám autorizovaný servis kompletne postará o vaše vozidlo a vy si tak absolútne nemusíte zaťažovať myseľ. Dokonca vám autorizovaný servis veľa krát poskytne akciu, zľavu alebo zvýhodnenú ponuku. Dokonca môžete očakávať od autorizovaného servisu aj vernostný program pre majiteľov starších vozidiel. To sú výhody autorizovaného servisu. Doprajte si luxus a kvalitnú robotu na vašom vozidle.

FANCAR s. r. o. je firma, ktorá vám poskytuje autorizovaný servis značky Mitsubishi. Neváhajte a ešte dnes nás kontaktujte. K dispozícií máme niekoľko skvelých a výhodných ponúk. Radi vám zapožičiame vozidlo, pokiaľ to vaše bude u nás v servise alebo vám poskytneme vernostný program či asistenčné služby. Zamestnávame odborníkov, ktorí pristupujú ku vášmu vozidlu ako ku vlastnému.


Trnavská cesta 981 82104 Bratislava-Ružinov
tel.: +421243641212

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888