Prečo zvoliť autorizovaný servis?

Prečo zvoliť autorizovaný servis?

Existuje niekoľko výhod a nevýhod, keď sa povie autorizovaný servis. Pri väčšine svetových značiek platí to, že záručné podmienky padajú neautorizovaným zásahom. Je tomu tak preto, lebo neautorizovaný servis nemá prístup k renomovaným originálnym dielom ako autorizovaný servis. K tomu prislúchajú ďalšie skutočnosti, z ktorých vyplýva, že nie je možné v neautorizovanom servise garantovať po opravách plnú funkčnosť daných zariadení.

Autorizovaný servis – je naozaj drahý?

Autorizovaný servis vám poskytuje náhradné originálne diely a tiež prísne postupy a štandardy, ktoré sú predpísané priamo výrobcom. Dokonca sú výrobcom aj pravidelne auditované a kontrolované. Autorizovaný servis je jednoznačne kvalitným servisom avšak dôležitá otázka, ktorá trápi niekoľko obyvateľov je cena opravy a úkonov. Avšak, keď zohľadníte všetky vyššie uvedené fakty je viac než pravdepodobné, že dospejete k záveru, že to, že je autorizovaný servis drahý je mýtom. Výrobca, alebo teda autorizovaný servis poskytuje množstvo rôznych bezplatných a výmenných programov, ktoré sú zvýhodnené. Akcie na isté opravy takisto nie sú výnimkou v autorizovanom servise. V konečnom dôsledku je veľa krát úkon v autorizovanom servise lacnejší ako v tom neautorizovanom.

Dôležitou súčasťou rozhodovania medzi neautorizovaným a autorizovaným servisom nie je len originalita alebo cena, ale v prvom rade je to vaša informovanosť. V každom prípade sa vždy informujte. Je to viac ako potrebné pri výbere, do koho „rúk“ zvolíte vaše zariadenie. Vďaka neinformovanosti, môžete veľmi ľahko prísť napríklad o záruku alebo si poškodiť vaše zariadenie. V tomto prípade tak zaplatíte oveľa vyššiu sumu. Dajte si dokopy všetky možnosti a neodcudzujte autorizovaný servis hneď vďaka cenovej ponuke. Dokonca online objednávka do servisu, ktorý je autorizovaný je vždy k dispozícií. To už dávno nie je pravdou a kompetentným argumentom, prečo nenavštíviť práve autorizovaný servis.

6 bodov, prečo je to s autorizovaným servisom také pohodlné

Milí motoristi, milovníci automobilov, prinášame vám niekoľko bodov a odôvodnení, prečo je to s autorizovaným servisom vždy lepšie. Po prvé, v autorizovanom servise máte 100 percentnú úspešnosť, pokiaľ ide o diagnostiku chýb zaznamenaných pri riadiacej jednotke vášho motora. Po druhé, ako už bolo vyššie uvedené, všetky úkony sa dejú v súlade s predpismi výrobcu. Po tretie, o potrebe ďalších a následných opráv vás autorizovaný servis vopred informuje. Dokonca vám to pripomenie a vykoná prípadne rýchloservis. Po štvrté, zákazkový list v autorizovanom servise je samozrejmosťou. Po piate, v autorizovanom servise je vopred určený odhad prác a tiež aj čas ukončenia prác. Po šieste, kompletná, prehľadná a na úrovni fakturácia.

Naša firma vám poskytuje autorizovaný servis. V servise máme k dispozícií niekoľko zdvihákov a tiež brzdovú stolicu, geometriu a dokonca aj vyrovnávaciu stolicu. Sme FANCAR s. r. o. so sídlom v Bratislave. Ponúkame vám kvalitný servis a predaj značky Mitsubishi Motors. Kladieme dôraz na profesionalitu a kvalitu služieb, ktoré poskytujeme.


Trnavská cesta 981 82104 Bratislava-Ružinov
tel.: +421243641212

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888