Vyslobodzovacia služba – na čo súži?

Vyslobodzovacia služba – na čo súži?

Je už takmer bežné, že sa na cestách dejú nešťastné zhody okolností. Vyslobodzovacia služba je tu práve preto, aby pomohla v každej ťažkej situácií a ľuďom v núdzi. Táto vyslobodzovacia služba sa hlavne snaží o to, aby v čo úplne najkratšom čase vedela zasiahnuť a pomôcť či už motoristom alebo šoférom. Neváhajte a spoľahnite sa na kvality vyslobodzovacích služieb. Disponujú širokou škálou techniky.

S vyslobodzovacími službami prichádza rýchlosť, efektivita a bezpečnosť

Tím vyslobodzovacej služby musí byť plne vystrojený a samozrejme aj vyškolený. Tento tím je samozrejme pripravený riešiť každú nepríjemnú situáciu. Vyslobodzovacia služba disponuje samozrejme odťahovou technikou. Je veľmi nebezpečné a takisto sa to aj neodporúča, ak by ste sa svojpomocne rozhodli poškodené vozidlo odťahovať. Zdržovať môžete plynulú cestnú premávku a hlavne si môžete ublížiť alebo spôsobiť novú nehodu. Nechajte takéto situácie na vyslobodzovaciu službu. Táto služba sa snaží hlavne šetrne vyriešiť problém a takisto sa snaží pochopiť aj klienta a jeho ekonomickú situáciu. Už dávno je mýtus, že je odťahová služba alebo vyslobodzovacia služba drahá a nemožno ju bežne zaplatiť. Pri nepríjemných situáciách sa jednoznačne obráťte na odborníkov.

Vyslobodzovacia služba vie disponovať aj možnosťou prepravy osôb, expresnou dopravou a tiež aj žeriavnickými prácami. Väčšinou vyslobodzovaciu službu ponúkajú autorizované servisy, ktoré presne vedia, čo s vozidlami majú robiť. Prípadne či s nimi majú vôbec pohybovať, aby nedošlo k nežiadúcej tragédií. Väčšinou je vyslobodzovacia služba prepojená s dispečingom, čo znamená, že vedia operatívne kedykoľvek zasiahnuť. To znamená, že vyslobodzovacia služba zasiahne rýchlo, efektívne a takisto aj bezpečne. V mnohých prípadoch vyslobodzovacie služby úzko spolupracujú aj s poisťovňami či s asistenčnými službami. Vzniknuté poistné udalosti teda dokážu takisto za vás veľmi jednoducho vyriešiť.

Vyslobodzovacie služby vám vozidlo v mnohých prípadoch aj odtiahnu

Vyslobodzovacie služby sú veľmi úzko prepojené aj s odťahovými službami. To znamená, že pokiaľ si zavoláte na miesto nehody vyslobodzovaciu službu určite vám príde tím, ktorý vám v prípade potreby auto aj odtiahne. To je samozrejmosťou, aj keď sa jedná o nákladné vozidlá. Spoločnosti, ktoré ponúkajú vyslobodzovacie služby vám totiž túto kombináciu určite poskytnú. Vyslobodzovacia služba sa veľmi ľahko dostane aj na miesto, ktoré je ťažko dostupné alebo aj na spevnené či nespevnené komunikácie. Nenechávajte problém len na vás, v mnohých prípadoch si nehody vyžadujú aj špeciálnu techniku. Skrátka vyslobodzovacia služba vás jednoznačne nesklame a to platí, aj pre ekonomickú stránku.

Spoločnosť SOS Odťahovka s. r. o. vám poskytne asistenčné, odťahové a vyslobodzovacie služby. Sídlime vo Vrbovom a sme vám k dispozícií nonstop pri rôznych poruchách vozidla či nehodách. Dovezieme vám vaše nové vozidlo zo zahraničia a poskytneme vám takisto aj autoservis či pneuservis. Náš kontakt je vám k dispozícií kedykoľvek. Neváhajte nás osloviť.

Jána Zigmundíka 334 92203 Vrbové
tel.: +421940207309

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888