Kto vlastne môže využívať asistenčné služby?

Kto vlastne môže využívať asistenčné služby?

Ak cestujete vlastným vozidlom alebo nemáte havarijné poistenie, asistenčné služby sú tu priam pre vás. Asistenčné služby sú najmä určené pre vodičov, ktorí veľmi často jazdia svojim vozidlom a v prípade poškodenia potrebujú akútnu pomoc na cestnej premávke. Uzatvorte si dohodu o asistenčných službách, pokiaľ chcete mať istotu, že sa o vás v prípade núdze niekto na ceste postará.

3 najčastejšie možnosti pokrytia asistenčných služieb

Pomoc na cestách sa vám niekedy veľmi zíde. V tomto prípade vám predstavujeme asistenčné služby, ktoré zahŕňajú niekoľko možností. Uzatvorte si asistenčné služby pokiaľ máte pocit, že veľa cestujete a môže sa vám to kedykoľvek zísť. Asistenčné služby môžu mať teda niekoľko podôb. Medzi asistenčné služby často patrí administratíva, technická stránka asistencie či turistická asistencia. Administratívna asistencia zväčša zahrňuje pri núdzových situáciách tlmočenie, zaslanie dokladov či nepretržitú a nenahraditeľnú pomoc dispečingu. Čo sa týka technickej asistencie, do tej sa zahrňuje pomoc pri rôznych poruchách vozidla, snaha odstrániť danú poruchu namieste alebo prinesenie PHM a takisto aj pomoc pri defekte.

V prípade týchto technických asistenčných služieb sa jedná o široko rozsiahlu ponuku. Spadá tam aj možná strata kľúčov od vozidla, menenie pneumatík, dovezenie batožiny, dobitie batérie, uskladnenie vozidla a podobne. Odtiahnutie vozidla takisto značí technickú asistenčnú službu. Skrátka, ak ste veľký cestovateľ a využívate na to svoje súkromné vozidlo, jednoznačne sa technické asistenčné služby vedia v dobrom vyplatiť. V prípade turistických asistenčných služieb sa na túre či v zahraničí jednoznačne nestratíte. Turistická asistenčná služba vám vie ponúknuť itinerár, a to kilometrový a aj časový, turistické informácie, dopravné informácie, poskytnutie adries rôznych dôležitých úradov v zahraničí a podobne.

S asistenčnými službami ide život ľahšie

Asistenčné služby pri niektorých spoločnostiach zahrňujú aj autovrakovisko a spracovanie vozidiel. V prípade, že máte vozidlo, ktoré už nepotrebujete a chcete ho vyradiť natrvalo z evidencie, práve technické asistenčné služby vám pomôžu. Tieto spoločnosti, ktoré sa zaoberajú technickými asistenčnými službami vám bez vašej námahy prevezú vozidlo, vybavia dokumentáciu a tiež potrebné odovzdanie dokladov. Následne vyradia vozidlo z evidencie. Asistenčné služby sú veľkou výhodou aj pre vyťažených ľudí, ktorí sa potrebujú zbaviť už nefunkčných firemných vozidiel a podobne. V tomto prípade nemusíte ísť do poisťovne a poistné udalosti vybavia takisto za vás. Využite profesionálne technické asistenčné služby, ktoré vám vedia uľahčiť život.

Naša spoločnosť SOS Odťahovka s. r. o., vám veľmi rada poskytne technické asistenčné služby. V prípade poruchy vášho vozidla na cestách sme okamžite tam a vieme vám na počkanie vyriešiť váš problém, ak je to samozrejme možné. Zaoberáme sa aj dovozom vozidiel zo zahraničia. Neváhajte a využite náš kontakt pokojne aj hneď. S nami sa vám bude jazdiť a cestovať bezpečnejšie a spoľahlivejšie.

Jána Zigmundíka 334 92203 Vrbové
tel.: +421940207309

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888