Odťahová služba je drahá – zabudnite na tento mýtus

Odťahová služba je drahá – zabudnite na tento mýtus

To, že je odťahová služba predražená alebo nezvládnuteľná na zaplatenie je často krát iba mýtus. Pokiaľ potrebujete odťahovú službu, zistite si či ju náhodou nemáte zaplatenú v rámci poistky. Neodťahujte si auto svojpomocne, pretože je to vo väčšine prípadov nebezpečné a utrpí tým hlavne aj plynulá premávka. Spoľahnite sa pri týchto prípadoch na odborníkov a zaistite profesionálne zabezpečenie danej premávky.

S odťahovou službou to ide rýchlo, bezpečne a kvalitne

Zašpinené oblečenie, čas, palivo, peniaza za pomoc, prípadne zranenie. To všetko sa nazbiera pri svojpomocnom odťahovaní vášho vozidla. Odťahová služba vás práve vyjde veľa krát lacnejšie ako táto svojpomocná voľba. Nenechajte sa zlákať zbytočnými dohadmi. Bežná cena za odťahovú službu je od 35 až do 100 eur, čo je primeraná suma za to, že všetko prebehne rýchlo, kvalitne a samozrejme aj bezpečne. Avšak každé jedno vozidlo je poistené práve zákonným poistením. To znamená, že pri väčšine poistení je v cene aj práve odťahová služba. Vodiči obyčajne preto ani nemusia v podstate nič platiť. Preto je riešenie poistných udalostí vždy vo vašom záujme. Samozrejme každá odťahová služba musí spĺňať dôležité predpisy. Pokiaľ sa rozhodnete o svojpomocné odtiahnutie auta takisto sa predpisom nevyhnete.

Pri profesionálnej odťahovej službe vám hrozí menej problémov vo vašej budúcnosti

V nežiadúcej situácií vám stačí číslo od vašej poisťovne, ktorá vás rada ihneď informuje ohľadne možností odťahovej služby. Prípadne vám poradí koho kontaktovať v takýchto nepríjemných situáciách. Pravdepodobne však bude odťahová služba v cene a vy tak môžete využiť núdzové odtiahnutie vášho vozidla. Týmto pádom neriskujete poškodenie vozidla či zranenie, čo môže mať nepríjemný dopad na budúcnosť. Zároveň vzorne a rýchlo odtiahnete prekážku z cesty a neobmedzujete tak ostatných vodičov cestnej premávky. V prípade, že nemáte túto možnosť od poisťovne, neváhajte a ozvite sa súkromným spoločnostiam, ktoré už dnes ponúkajú odťahovú službu takisto za prijateľné a zvládnuteľné ceny.

Spoločnosti, ktoré sa venujú odťahovej službe vám vedia perfektne pomôcť. Zväčša vám dokážu poskytnúť vozidlo, pokiaľ je to vaše v dezolátnom stave. Nebudete platiť žiadne iné poplatky, pretože sa dokážu o všetko potrebné postarať a dokonca vybavia všetky náležitosti na príslušných úradoch za vás. Dokonca v prípade, že je vozidlo už nepoužiteľné, dokážu zabezpečiť vyradenie vozidla z evidencie či zrušenie povinného zmluvného poistenia. Tieto spoločnosti dokážu všetko vyriešiť pri jednom čaji alebo káve a vy tak môžete regenerovať vaše telo a vašu myseľ po nepríjemných skúsenostiach s vašim vozidlom.

Sme spoločnosť SOS Odťahovka s. r. o., ktorá vám poskytne prvú pomoc. Postaráme sa o vaše vozidlo, keď sa niečo pokazí alebo keď ho potrebujete priviezť zo zahraničia. Takisto odťahová služba pre nás nie je žiadnou výnimkou. Dokonca sme tu pre našich klientov takzvane nonstop. Náš kontakt je vám k dispozícií teda kedykoľvek, takže sa neostýchajte nás osloviť. Zamestnávame iba profesionálny a skúsený tím.

Jána Zigmundíka 334 92203 Vrbové
tel.: +421940207309

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888