Čo má spoločné 3D geometria s ovládaním vozidla?

Čo má spoločné 3D geometria s ovládaním vozidla?

3D geometria je nevyhnutná pre udržanie bezpečnosti počas riadenia vozidla. Bezpečnosť pri riadení automobilu na cestách nezáleží len od najazdených rokov a skúseností vodiča, dôležitý je tiež dobrý technický stav vozidla. Odborná 3D geometria je podstatná pre každé vozidlo. Zabezpečí zlepšenie aerodynamiky vozidla, ktorá vplýva na stabilitu auta pri vyšších rýchlostiach ale i pri zavesení kolies, dôležitom pre dobrú manipuláciu automobilu.

Prečo je odborná 3D geometria naozaj dôležitá?

Odborná 3D geometria a pravidelné kontroly by mali byť vykonané na vašom vozidle každoročne. Ak si všimnete aj menšiu odchýlku od štandardného stavu počas riadenia vášho vozidla, okamžite sa obráťte na odborníka, ktorí zabezpečí kvalitnú 3D geometriu.

Automobil či iné vozidlo je oveľa jednoduchšie manipulovateľné ak má správne zarovnané a nastavené kolesá. Pokiaľ by tomu tak nebolo, jednoducho sa môže stať, že vozidlo vás prestane poslúchať alebo sa nebude pohybovať presným smerom v akom ho riadite. Odbornou 3D geometriou je dosiahnuté nie len jednoduchšie manipulovanie auta, ale tiež menšie opotrebovanie pneumatík, ktoré nebude potrebné vymieňať tak často. Rozhodujúca je i bezpečnosť, ktorú vám 3D geometria zabezpečí, aby ste mali istotu pri každom otočení volantu, že sa bude pohybovať vami určeným smerom.

3D geometriu nechajte na odborníkov, ktorí zabezpečia jej správne nastavenie. Po jej vykonaní i vy spozorujete niekoľko zlepšení, ako napríklad lepšie stabilitu vozidla či jeho schopnosť udržať sa v smere jazdy bez akéhokoľvek odklonu do strán. Jednoduchšie ovládateľný bude tiež i volant, ktorý sa automaticky vráti do východiskovej polohy v smere jazdy po jeho otočení doprava či doľava.

Ako sa auto zmení po 3D geometrii?

Hlavnými zmenami po vykonaní 3D geometrii je lepšie či efektívnejšie spaľovanie pohonných hmôt, čo znamená ich zníženú spotrebu. Zníži sa i počet opráv vozidla v priebehu roka, čím vďaka 3D geometrii ušetrí i nemalé financie. Odkladať 3D geometriu na poslednú chvíľu, kým je už stav vozidla naozaj alarmujúci, by ste nemali, pokiaľ si všimnete, že kolesá vozidla sú z jednej strany vyšúchané a z druhej úplne hladké, takmer určite ide o nesprávne nastavenú 3D geometriu a kontaktovať spoľahlivý autoservis by ste mali čím skôr. 3D geometria je kľúčová pre každé vozidlo i šoféra, pre jeho bezpečnosť pri šoférovaní bez pocitu neistoty. S vašou 3D geometriou sa obráťte čím skôr na skúsených profesionálov, ktorí sa postarajú o jej správne nastavenie.

Spoločnosť Auto Kollár autoservis v Žiari nad Hronom vám ponúka profesionálne služby autoservisu pre osobné automobily a dodávkové vozidlá do 3,5t. Zabezpečujeme širokú škálu služieb od opráv automobilov, cez pneuservis, diagnostiku, 3D geometriu až po klampiarske, lakovnícke mnohé iné práce. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať.

Svätokrížske námestie 257 /19 96501 Žiar nad Hronom
tel.: +421903510391

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888