Doprajte vášmu autu autorizovaný servis, zaslúži si ho

Doprajte vášmu autu autorizovaný servis, zaslúži si ho

Autorizovaný servis by mal byť samozrejmý pre každého vodiča. Prečo? Zjednodušene možno povedať, že máte istotu, že to, čo má byť vymenené a opravené bude určite vymenené a opravené. Nehovoriac o tom, že autorizovaný servis má podstatne rýchlejšiu realizáciu opráv v porovnaní s neautorizovanými servismi. To zďaleka nie je všetko. Nasledujúci text vám priblíži dôvody, prečo sa autorizovaný servis oplatí navštíviť.

Autorizovaný servis a jeho výhody

Motoristi považujú záruku za jednu z najväčších výhod. Autorizovaný servis ju totiž poskytuje na realizované úkony na vašom vozidle. Tie sú vo väčšine prípadov uskutočnené niekoľkonásobne rýchlejšie, ako keby ste svoje auto odviezli do obyčajného servisu. Autorizovaný servis je garanciou profesionálneho prístupu. Úspešnosť opráv a zásahov je podmienená aj kvalitným vybavením, ktoré je pre špičkový autorizovaný servis samozrejmý. Aj keď neautorizované servisy lákajú na nižšie ceny, nenechajte sa obalamutiť. Každý dôsledný vodič musí mať v prvom rade na zreteli funkčnosť svojho automobilu a jeho maximálny výkon, ale aj bezpečnosť. Tá nesúvisí len so šoférom, ale aj celou posádkou a ostatnými účastníkmi cestnej premávky. Zaiste uznáte, že nefunkčné auto či vozidlo s poruchou predstavuje veľké nebezpečenstvo na cestách. Autorizovaný servis sa postará o to, aby takýchto áut bolo na vozovkách čo najmenej.

Autorizovaný servis a jeho výber

Prvotriedny špičkový autoservis dbá aj na výber zamestnancov s dôrazom na ich štúdium, skúsenosti aj prax a neustále dbá na ich vzdelávanie, keďže i oblasť automobilového priemyslu neustále napreduje. Je bežné, že autorizovaný servis je držiteľom viacerých certifikátov, ktoré len potvrdzujú jeho profesionalitu a odbornosť. Autorizovaný servis nielenže opraví poruchu, ale vopred vás upozorní aj na ďalšie prípadné nedostatky, ktoré môžu viesť k rozsiahlejším poškodeniam. Zároveň je akýmsi nepísaným pravidlom, že autorizovaný servis by mal byť povinnosťou každého majiteľa nového vozidla. Pri výbere dbajte na faktory ako recenzie známych či odporúčania na internete. Aj prehľadná webová stránka veľa napovie. Podrobne si prezrite nielen cenník, ale aj galériu s fotografiami prevádzky či samotných dielní. Na škodu nie je ani zoznam dodávateľov súčiastok a iného príslušenstva.

Spoločnosť LKW-SERVIS Valovič ponúka svojim zákazníkom odborný servis nákladných a úžitkových vozidiel, návesov a prívesov. Špecializujeme sa na kompletné opravy a diagnostiku vozidiel značiek Ford Trucks, Man, Mercedes, Iveco, Scania, Volvo, Renault, Daf a ďalšie. Zabezpečíme pre vás kompletnú diagnostiku a opravu vášho vozidla. Kontaktujte nás a postaráme sa o vynikajúcu spoluprácu.


Šenkvická cesta 14 /D 90201 Pezinok
tel.: +421948265989

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888