Ideálna dezinfekcia pre ruky, aj povrchy vozidla

Ideálna dezinfekcia pre ruky, aj povrchy vozidla

Dezinfekcia sa stala našou každodennou súčasťou. Okrem rúk však potrebujeme dezinfikovať aj povrchy. Ideálne tie povrchy, ktorých sa najviac dotýkame, ako napríklad kľučky dverí, mobilné telefóny, ovládač od televízora, ale aj volant vozidla či riadiacu páku. Poradíme vám, ako správne dezinfikovať svoje ruky aj povrchy vozidla bez použitia niekoľkých druhov dezinfekcie.

Dezinfekcia, ktorú použijeme hneď dva razy

Dezinfekcia má svoje silné zastúpenie po celom svete. Špeciálne v časoch vírusových ochorení. A tak už aj malé dieťa vie, že dezinfikovať iba ruky nestačí. Denno-denne sa rukami chytáme rôznych povrchov či už sú to kľučky na dverách, mobilné telefóny, počítače, domáce spotrebiče a mnoho iných. Mnoho ľudí však zabúda na povrchy vo svojom vozidle. Veď, čo také strašné by sme tam mohli chytiť, keď tam len sedíme a volant či riadiacu páku chytá zvyčajne vodič vozidla? Je to však veľmi mylný názor. Vírusy sa totiž dostanú všade. Aj napriek starostlivosti o dezinfekciu rúk netreba zabúdať na dezinfekciu povrchov vo vozidle.

Či máme u nás alebo vo svete pandémiu nie je až tak podstatné. Dezinfekciu vozidla je totiž potrebné vykonávať aj bez celosvetovej pandémie. Spýtajte sa samých seba či ste si niekedy vydezinfikovali svoje vozidlo? Mnoho vodičov to neurobilo nikdy. Ak svoje vozidlo nedávate ošetrovať odborníkom, ale staráte sa o jeho čistotu sami, myslite na to. Myslite na to, že dezinfekcia povrchov vozidla je rovnako dôležitá ako odstraňovanie prachu. Funguje to na podobnom princípe ako, keď doma utierame prach z nábytku a následne ten istý nábytok pretrieme ochranným prostriedkom. V tomto prípade okrem dezinfekcie aj predlžujeme životnosť nábytku.

Ako dezinfikovať, aby sme zabili dve muchy jednou ranou?

Keď zoberieme do úvahy fakt, že dezinfekciu používame každý deň na ruky a svojim vozidlom jazdíme každý deň, nie je nevyhnutné používať niekoľko typov dezinfekcií. Na trhu je dostatok kvalitných dezinfekcií, ktoré účinne odstraňujú baktérie z povrchu vozidla ako aj z našich rúk. Treba si len prečítať zloženie či má dezinfekcia to správne zloženie, ktoré likviduje baktérie a vírusy do pár sekúnd a ktorá má zároveň pozitívny vplyv na regeneráciu pokožky. To znamená, aby pokožka zostala vlhká a aby sa nevysušovala. Vďaka jednej dezinfekcii tak zabijeme dve muchy jednou ranou a posilníme nielen ochranu našich rúk, ale aj povrchy v automobile.

V spoločnosti Autex s.r.o. nájdete nielen špičkové dezinfekčné a čistiace produkty pre vaše ruky a povrchy vozidla, ale aj náhradné diely, doplnky, oleje, mazivá či autobatérie.

/207 03901 Turčianske Teplice
tel.: +421434923061

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888