Podľa čoho vybrať spoľahlivý servis pre vaše auto?

Podľa čoho vybrať spoľahlivý servis pre vaše auto?

Ak aj vy už nejakú dobu hľadáte servis pre vaše auto, ktorý vám poskytne služby na najvyššej kvalitatívnej úrovni, ešte pred zverením vášho vozidla si prezrite ponúkané služby, cenník a recenzie predošlých zákazníkov. Dôležité je vyberať nielen podľa ceny, ale i podľa kvality či rýchlosti práce. Pre vaše vozidlo si vyberajte autoservis, na ktorý sa budete môcť vždy spoľahnúť.

Čo by mal ponúkať kvalitný servis pre vaše auto?

V poslednej dobre pribúda čoraz viac servisov vozidiel či rôznych menších opráv a dielní, kde sa venujú opravám áut. Výber servisu pre vaše vozidlo by nemal byť len otázkou náhody, je dôležité preveriť si služby či komunikáciu autoservisu ešte pred zverením vášho vozidla do rúk jeho zamestnancov. Pri výbere servisu by ste sa nemali rozhodovať len podľa ceny za ponúkané služby a opravy, podstatná je ich kvalita a profesionálne odvedenie práce, ktoré zabezpečia bezpečné ovládanie vozidla.

Samozrejme, ani príliš vysoké ceny za služby autoservisu nemusia hneď značiť jeho kvalitu. Ceny by mali byť v pomere vysokej kvality za dobré ceny, o ktorých by vás v servise mali informovať ešte pred začatím opráv. Je zrejmé, že cena sa môže navýšiť v prípade zistenia ďalších závad, avšak podstatné je poznať cenník servisu. V dobrom servise vás ochotne informujú o cenách ponúkaných služieb hneď pri jeho prvej návšteve. Dôležité je zhodnotiť a porovnať i recenzie vami vybraného autoservisu. Nezabúdajte, že recenzie píšu spokojní i nespokojní zákazníci, vami vybraný autoservis by mal mať najmä kladné a pozitívne hodnotenia od predošlých klientov.

Čo všetko by v servise nemalo chýbať?

Správny servis by mal byť už na prvý pohľad dobre vybavení a priestranný. Môžete tak vidieť v akom priestore bude vaše vozidlo uskladnené počas opráv i s akým náradím pracujú zamestnanci servisu. Personál servisu by mal byť tiež na profesionálnej úrovni, neváhajte sa opýtať na ich kvalifikáciu či certifikáciu, pokiaľ je to vo vašom záujme. Samozrejmosťou by malo byť poskytovanie viacerých služieb, ako napríklad 3D geometrie, opravy a výmeny bŕzd či prevodoviek, opravy klimatizácie či výmena pneumatík a mnohé iné.

Vyberte si autoservis, ktorý ponúka všetky tieto služby, vyhnete sa tak problémom v prípade urgentných poškodení či porúch vášho vozidla. Ak máte akéhokoľvek otázky v autoservise by vám mali ochotne odpovedať a poradiť. Komunikácia s personálom servisu je veľmi dôležitou súčasťou poskytovaných služieb.

AutoFer Team jedným z lídrov v oblasti nezávislých autoservisných služieb a prevádzky automobilov. Náš autoservis AutoFer Team vám ponúka komplexné služby súvisiace s bežnou prevádzkou pre osobné a dodávkové automobily. Sme autoservis pre všetky dostupné značky vozidiel vyskytujúcich sa v Európe. AutoFer Team je služba, pri ktorej sa o vaše auto postará profesionálny tím. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.


D. Makovického 1903 03401 Ružomberok
tel.: +421918138437

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888