Ako ovplyvňuje 3D geometria riadenie vášho vozidla?

Ako ovplyvňuje 3D geometria riadenie vášho vozidla?

3D geometria zabezpečí bezpečné riadenie a ovládanie vášho vozidla. Vďaka 3D geometrii sa vyhnete nečakaným nepríjemnostiam pri ovládaní. Nakoľko bezpečnosť na cestách závislí nie len od skúseností vodiča, ale aj od dobrého stavu vozidla, ktoré je dobre ovládateľné a manipulovateľné. 3D geometria sa postará aj o aerodynamiku vozidla, ktorá vplýva na jeho stabilitu pri zavesení kolies či vyšších rýchlostiach. 3D geometria by ste nemali podceňovať.

3D geometria je nevyhnutná pre všetky vozidlá

3D geometria by mala byť realizovaná na vašom vozidle aspoň raz ročne, je potrebné auto udržiavať v dobrej kondícii a vyhnúť sa nepríjemnostiam či problémom pri ovládaní. Pokiaľ si na vašom vozidle všimnete čo i menšiu odchýlku pri jeho ovládaní, s návštevou v špecializovanom servise či u odborníka by ste rozhodne nemali čakať.

Vaše vozidlo bude omnoho lepšie ovládateľné pokaľ bude mať správne zarovnané a nastavené kolesá. Pokiaľ tomu tak nie je, vozidlo vás môže kedykoľvek prestať poslúchať a nebude sa pohybovať v smere akým ho riadite. Vďaka 3D geometrii sa zlepšia nie len ovládacie vlastnosti automobilu, zároveň bude dochádzať k nižšej opotrebovanosti pneumatík, ktoré už nebude potrebné meniť tak často.

3D geometria netrvá príliš dlho, nie je dôvod ju odkladať. Obráťte sa na odborníkov, ktorí sa postarajú o jej správe nastavenie. Po správne vykonanej 3D geometrii si všimnete aj lepšiu stabilitu vášho auta, jeho schopnosť udržať sa v smere jazdy za každých okolností či nižšiu spotrebu pohonných látok. Volant auta by sa po kvalitne odvedenej 3D geometrii mal automaticky vracať do východiskovej polohy, aj tak môžete zistiť či bola 3D geometria vykonaná správne.

Čo sa s autom stane po 3D geometrii?

Jednou z hlavných výhod 3D geometrii je lepšia kontrola a nižšie spaľovanie pohonných hmôt, čo sa rovná i nižším nákladom a zníženej spotrebe. Tiež sa zníži i množstvo opráv na vozidle, nakoľko vozidlo bude spoľahlivo pracovať a bude aj menej kazové.

Ak si nie ste istí či vaše auto naozaj potrebuje 3D geometriu, vyskúšajte malý test. Skontrolujte, stačí aj voľným okom, pneumatiky na vozidle, pokiaľ si všimnete, že na jednej starne sú výrazne vyšúchane a z druhej stále hladké, ide o nesprávne nastavenú 3D geometriu vozidla. Pneumatiky by pri správnom nastavení a kvalitnej 3D geometrii mali mať rovnaké opotrebovanie zo všetkých strán. Pre 3D geometriu si preto vyberajte spoľahlivých profesionálov s dostatočnou praxou.

Naša spoločnosť Car Spot s.r.o. vám ponúka špičkový servis a profesionálnu 3D geometriu, ako aj množstvo ďalších služieb kvalitného autoservisu. Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S viac ako 17 000 autoservismi Bosch Car Service vo viac ako 150 krajinách sme celosvetovo najväčšou nezávislou sieťou autoservisov. V prípade akýchkoľvek otázok či záujmu o naše služby nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať.

Kremnička 3 97405 Banská Bystrica
tel.: +421905736064

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888