Ako nájsť ten správny autoservis?

Ako nájsť ten správny autoservis?

Pokazilo sa vám auto a neviete na ktorý autoservis sa obrátiť alebo už dlhšie hľadáte ten správny? Či už potrebujete akútnu opravu alebo hľadáte autoservis, na ktorý sa vždy môžete spoľahnúť. Pri výbere toho správneho by ste sa mali zamyslieť nad niektorými skutočnosťami, ktoré hovoria o jeho kvalite. Zverovať auto vždy do rúk iného autoservisu sa neodporúča, radšej si vyberte jeden, ktorému auto odovzdáte vždy s dôverou.

Aké parametre by mal spĺňať autoservis?

Existuje mnoho autoservisov, z ktorých vybrať si ten správny nie je vôbec jednoduché. Do výberu vstupuje množstvo faktorov, a kým niekto pozerá predovšetkým na cenu, iných zaujíma aj kvalita či rýchlosť služieb. Mali by ste dobre zvážiť aký autoservis si vyberiete. Ak máte zlý pocit už pri prvej návšteve, auto v takom servise radšej nenechávajte. Naopak, ak autoservis spravil dobrý dojem hneď na začiatku overte si pár hlavných parametrov a prečítajte recenzie, ktoré vám výber môžu potvrdiť alebo vyvrátiť. Na základe recenzií sa o autoservise dozviete veľa, hodnotenia totiž nepíšu len spokojní zákazníci, ale aj tí nespokojní či nahnevaní. Dobrý autoservis by mal mať predovšetkým kladné hodnotenia.

Pri výbere zohľadnite aj kvalitu personálu. Ak viete, že v servise pracujú skúsení odborníci, auto im zveríte s lepším pocitom. O odbornosti personálu hovorí napríklad pravidelné vzdelávanie jeho zamestnancov, potrebná certifikácia či absolvovanie odbornej praxi mechanikov. Tiež sa pozrite s akým náradím v servise pracujú a či disponujú dostatočnými priestormi pre bezpečnú manipuláciu s autami.

Pri výbere autoservisu zohľadnite pomer ceny a kvality

Veľmi nízka ceny za služby, ktoré inde stoja podstatne viac môžu byť podozrivé. Ak je cena príliš nízka, radšej sa opýtajte prečo tomu tak je. Môžete byť nepríjemne prekvapení používaním nekvalitných výrobkov pri práci. Cena by rozhodne nemala byť jediným faktorom, ktorý rozhodne o výbere autoservisu. Dôležitý je pomer ceny a kvality. Ani príliš vysoké ceny nezaručujú najvyššiu kvalitu, môže sa stať, že budete zbytočne preplácať služby, ktoré by ste inde dostali za podstatne lepších cenových podmienok.



Porovnajte si cenu s kvalitou, kvalitný autoservis má zverejnený cenník svojich prác a na vyžiadanie vám vystaví cenovú ponuku za úkon, ktorý plánujete na svojom vozidle realizovať. Ceny si tak môžete porovnať s konkurenciou a zistiť či kvalitu služieb vhodne odráža ich cena. Zlatou strednou cestou je autoservis, ktorý ponúka odborné služby za férové ceny.

Autoservis a pneuservis Autoslužby JZ v Bratislave vám ponúkajú všetky služby kvalitného servisu na jednom mieste. Niekoľkoročné skúsenosti a recenzie spokojných zákazníkov, hovoria aj o našej kvalite a odbornom prístupe ku každému zákazníkovi. Ak hľadáte dlhodobého partnera pre vaše auto alebo potrebujete akútnu opravu, neváhajte nás kontaktovať.

Harmincova 1 84101 Bratislava
tel.: +421905267446

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888