Autobatérie, ktoré naštartujú vaše vozidlo

Autobatérie, ktoré naštartujú vaše vozidlo

Autobatérie občas zlyhajú. Nezľaknite sa, preto, ak vám niekedy vaša autobatéria prestane fungovať. Je to bežný jav, ktorý sa pri vozidlách občas stane. Existuje však niekoľko spôsobov, ako vrátiť vašej autobatérii druhý dych a naštartovať tak vozidlo k ďalším tisíckam bezpečných kilometrov na cestách. Poradíme vám, kedy je lepšie použiť novú a kedy postačí aj repasovaná autobatéria.

Autobatérie za bezkonkurenčné ceny

Kúpiť auto je jedna vec a starať sa o jeho výkon druhá. Špeciálne pri starších autách je potrebné myslieť aj na to, že nielen filtre či olej si zaslúžia občasnú výmenu. Autobatéria je dôležitá súčasť každého vozidla bez ktorej sa vozidlo jednoducho nezaobíde. Vedeli ste, že autobatériu si môžete nabiť svojpomocne aj doma v obývačke? Stačí vedieť, ako ju správne vybrať z vozidla a doma dať nabiť do autonabíjačky. Taktiež sa môžete spoľahnúť na dobrého kamaráta, ktorý vám príde autobatériu dobiť v prípade, že vás vaše vozidlo nechá v štichu rovno niekde na ceste. Zachrániť vás ešte môžu asistenčné služby v rámci vašej poistky. Čo však v prípade, že potrebujete novú, prípadne už repasovanú autobatériu? Viete na koho sa obrátiť? Jednoznačne sa obráťte na odborníkov pre ktorých je predaj autobatérií hlavnou pracovnou činnosťou.

Predaj a servis akumulátorov za výhodné ceny

Žiaľ, na trhu ešte neexistujú autobatérie, ktoré by dokázali fungovať bez prestávky a v plnom výkone. Na takéto niečo si možno budeme musieť ešte pár rokov počkať. Terajšie autobatérie majú svoju životnosť majú svoju životnosť, ktorú aj pomocou kvalitného servisu dokážeme predĺžiť. Pri výbere akumulátora (autobatérie) si treba ujasniť niekoľko faktov. Koľko rokov má dané vozidlo, ako dlho ho plánujeme ešte používať, aký máme cenový strop na kúpu akumulátora? Do staršieho auta nám isto bude stačiť repasovaný akumulátor, kým do toho zachovalejšieho od ktorého ešte očakávame dlhoročné služby je vhodné zainvestovať a dopriať mu nový akumulátor. Tak isto je vhodné zvážiť samotný fakt, či si vaša autobatéria zaslúži obnovu, alebo dáte šancu novej.

Nefunkčná autobatéria ešte neznamená koniec pre vášho štvorkolesového miláčika. Aj, keď sa to môže na prvý pohľad tak javiť. Skúsení vodiči vedia, že nefunkčná autobatéria má ešte šancu na opätovné naštartovanie. Keď to však už nejde je vhodné sa obrátiť tam, kde predaj a servis akumulátorov, ale aj motobatérii je na prvom mieste. V Carshop 7 days vám ochotne poradia, ktorá autobatéria je vhodná pre konkrétnu značku a typ vozidla.

Šancová 83104 Bratislava III
tel.: +421915053440

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888