Už ste sa rozhodli, ktorý pneuservis je ten pravý pre vás?

Už ste sa rozhodli, ktorý pneuservis je ten pravý pre vás?

Pokiaľ sa dôkladne staráte o váš automobil, určite ste sa už zamýšľali, ktorý pneuservis bude práve ten „váš“. Pokiaľ potrebujete nájsť kvalitný pneuservis práve vo vašom okolí, určite zvážte niekoľko kritérií, ktoré by mal obsahovať. Starostlivosť o auto nie je nikdy na škodu a určite po kvalitnom servise bude dýchať novotou a čistotou. Taktiež nezabudnite zvážiť či je vhodné vsadiť na výmenu pneumatík doma alebo u profesionálov.

Prezúvanie pneumatík u vás doma alebo pod strechou pneuservisu?

Pri prezúvaní pneumatík u vás doma určite niečo ušetríte, ale určite nie toľko, aby vás to vytrhlo z biedy. Domáci servis prezúvania pneumatík síce nie je nič nereálne, ale musíte si zakúpiť prípadnú výbavu. Táto výbava obsahuje špeciálne kľúče a taktiež nevyhnutným je hydraulický zdvihák. Do takejto činnosti by ste sa mali vrhnúť naozaj iba vtedy, pokiaľ vlastníte priamo kompletné sady zimných a letných pneumatík na vašich diskoch. Ak ide o výmenu pneumatiky je jednoznačne najlepšie spoľahnúť sa na pneuservis. Práve najčastejším javom pre návštevu pneuservisu je prezúvanie pneumatík. Toto prezúvanie pneumatík je dané zákonom a každý vodič by mal od 15.10 do 31.3 vsadiť na zimné pneumatiky. Neskúšajte mať zimné pneumatiky celoročne. Istotne sa vám za to vaše auto nepoďakuje, pretože už pri 7 stupňoch Celzia prestávajú zimné pneumatiky plniť svoju funkciu. Všetko je veľmi dobré prediskutovať najmä s profesionálom a taktiež vymerať dané úkony priamo v pneuservise, kde jednoznačne na to majú najlepšiu techniku. Pokiaľ ste domáci kutil a takéto veci vám idú ako sa hovorí od ruky, ste naozaj šťastlivec. V opačnom prípade sa nebojte navštíviť profesionálov.

Ten najlepší pneuservis zahŕňa viac faktorov

Tie najlepšie pneuservisy sú určite pripravené na záručný aj pozáručný servis. Tieto servisy by mali jednoznačne obsahovať profesionálny tím vyškolených technikov, ktorí vám s radosťou podajú poradenstvo a postarajú sa o vaše vozidlo v tej najvyššej profesionalite. Je vhodné si vybrať práve taký pneuservis, ktorý sa snaží pri práci uplatňovať práve najmodernejšie techniky, ktoré sa využívajú pri diagnostike, opravách, poruchách a pri zlepšovaní stavu vášho vozidla. Každý jeden pneuservis by mal byť pripravený na rôzne mechanické opravy, plnenie klimatizácií a následne ich čistenie. Takisto je nevyhnutnosťou, aby poskytoval opravy či podvozkový servis. Nezabúdajte na to, že áno, síce môžete ušetriť pár eur ale také auto ako vám príde z kvalitného servisu určite neuvidíte pri čistení doma, na záhrade či na pumpe. Je dobré sa o veci starať, aby docielili svoju dlhšiu životnosť.

Sme spoločnosť HS-PLUS s.r.o., ktorá svojím sústavným modernizovaním sa stala jedným z najväčších a autorizovaných dílerov práve značky KIA. Príďte k nám už dnes. Zaručujeme vám odbornosť a kvalifikovanosť v oblasti nášho pneuservisu. Svojim priateľským prístupom sa snažíme našim zákazníkom ukázať, že naši odborníci sú naozaj vyškoleným a profesionálnym personálom.

Pod Táborom 7578 /32 08001 Prešov
tel.: +421517722841

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888