Záhradné hojdačky – oddychujte štýlovo a komfortne

Záhradné hojdačky – oddychujte štýlovo a komfortne

K domácemu relaxovaniu nepochybne patria záhradné hojdačky. V ponuke Gardin ich nájdete v drevenom aj kovovom prevedení. Vynikajú úžasnou kvalitou, stabilitou, pevnou konštrukciou a elegantným prevedením. Akú si vyberiete vy?

Záhradné hojdačky v rôznych prevedeniach

Záhradné hojdačky sú ideálnym prostriedkom na oddych. Hojdanie ako také pôsobí upokojujúco a pomáha zmierniť napätie i stres. Obzvlášť vonku, v domácom prostredí, na čerstvom zvuku, pri príjemnom počasí a vtáčom speve. Záhradné hojdačky máme vo viacerých modelových, dizajnových a farebných prevedeniach. Či už hľadáte hojdačku na ležanie alebo sedenie, do menšieho záhradného kútika alebo na veľkú terasu – s výberom vám radi pomôžeme. Žiadané sú odolné kovové záhradné hojdačky, ktoré sú populárne pre jednoduchú údržbu a minimálnu starostlivosť. Klasiku predstavujú drevené záhradné hojdačky vyrobené zo švédskej borovice, ktoré priestoru dodajú jedinečnosť a pridanú prírodnú hodnotu.

Štýlové doplnky k záhradným hojdačkám

Záhradné sedačky je možné doplniť strieškou, ktorá vás spoľahlivo ochráni pred slnkom či jemným mrholením. Pre čo najpohodlnejšie sedenie, resp. ležanie odporúčame textilné polstre vo viacerých farebných dekorov. Na ich bezpečnú úschovu poslúžia úložné boxy, ktoré taktiež nájdete v našej ponuke. K záhradným sedačkám sa zaiste hodí aj záhradné lehátko, ktoré skvelo dopĺňajú naše slnečníky. A vám už nič nebráni pri dokonalom odpočinku. V Gardin nájdete kvalitné vybavenie pre terasu, altánok a záhradu. Samozrejmosťou je záhradný nábytokhliníkové, drevené či plastové stoličky a stoly, jedálenské aj sedacie súpravy. Aktuálnym hitom je ratanový nábytok – ratanové stoličky a stoly, ratanové sedačky na terasu či lavičky. V prípade nepriaznivého počasia je neoceniteľným pomocníkom ochranná plachta na záhradný nábytok. Bližšie informácie o nás a našom sortimente nájdete na gardin.sk.

Hradská 7 82107 Bratislava II

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888