Dobrý inštalatér je na nezaplatenie

Dobrý inštalatér je na nezaplatenie

Nielen v domácnostiach, ale aj vo firmách či na rôznych prevádzkach je inštalatér na nezaplatenie. Prichádza vždy, keď ho najviac potrebujeme, aby nás zachránil z nešťastnej situácie. Preto majme na pamäti, že poznať spoľahlivého inštalatéra nie je samozrejmosť. V tomto článku vám ozrejmí dôvody, prečo by ste mali aj vy poznať svojho inštalatéra záchrancu.

Prečo je dobré poznať spoľahlivého Inštalatéra

Situácia, ktorá nie je plne pod našou kontrolou a nastane nečakane sa môže udiať v domácnosti, vo firme, ale aj priamo na prevádzke. Upchaté potrubie, prasknutý ventil, problém s kúrením či potopa v kúpeľni sú bežnými situáciami, ktoré sa žiaľ stávajú. Nikto z nás samozrejme netúži po žiadnych komplikáciách a hlavne nie vo svojej domácnosti. Netúžime po takomto druhu komplikácií, avšak stávajú sa. Vtedy je dobré mať vo svojom mobilnom telefóne uložené číslo na spoľahlivého inštalatéra, ktorý tieto starosti promptne vyrieši za nás.

Spoľahlivý inštalatér je taký, ktorý daný problém vyrieši k našej spokojnosti v, čo najkratšom možnom čase. Predstavte si, že prídete z práce domov a zistíte, že vám neodteká voda, prípade ešte horšie, že vám nesplachuje toaleta alebo dokonca vám vypovie poslušnosť práčka či mraznička. Ak máte po ruke svoj telefón a v ňom telefónne číslo na spoľahlivého inštalatéra, tak máte po probléme. V opačnom prípade sa pripravte na dlhé čakanie, prehnanú sumu za expresný výkon od spoločnosti a množstvo času s upratovaním.

Inštalatér, ktorý vás vždy zachráni

Aby ste mali istotu, že vás inštalatér vždy zachráni pred nepríjemnými problémami majte jeho číslo vždy po ruke. To znamená, ideálne priamo vo svojom mobilnom telefóne. Je pravda, že mnohé spoločnosti ponúkajú príchod už do hodiny, ale častokrát s expresným príplatkom. Preto majte po ruke inštalatéra, s ktorým si rozumiete a ktorého aspoň trochu poznáte. Ideálne, ak je to niekto z vášho susedského okolia. Veď niet nad dobré susedské vzťahy. Dôvera je v tomto vzťahu veľmi dôležitá. Častokrát sa jedná o náročné situácie, kedy treba doslova ratovať nábytok a ostatné príslušenstvo. Ani vytopená kúpeľňa nie je nič nezvyčajné, práve naopak stáva sa to úplne bežne. Predísť nepríjemným situáciám, tak môžeme vďaka spoľahlivému inštalatérovi, ktorý nás nenechá v štichu.

Majte, preto vždy po ruke svojho inštalatéra Petra Pančíka - ZVAROS, ktorý sa okrem inštalatérskych prác venuje aj zdravotechnike, solárnym systémom, zváračským prácam, plynoinštaláciám a vykurovaniu.

Poľná 2935 /15A 97703 Brezno
tel.: +421905280709

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888