Ako prebieha betónovanie podláh?

Ako prebieha betónovanie podláh?

Betónovanie podláh je čoraz populárnejšie. Betónová podlaha má oproti iným typom podláh, ako napríklad drevenej, laminátovej či dlaždiciam a rôznym iným množstvo výhod. Betónová podlaha ustojí aj silné mrazy, zvýšenú vlhkosť a iné zmeny počasia. Navyše betónová podlaha odoláva i plesniam a hlodavcom, ktoré obľubujú najmä drevené podlahy. Betónová podlaha sa opotrebúva veľmi pomaly a vydrží vám desiatky rokov.

Kedy zvoliť betónovanie podláh?

Betónovanie podláh je všeobecne známym pojmom, avšak len málokto pozná výhody takýchto betónových podláh. Betónové podlahy sú oproti iným druhom podláh či podlahových krytím obzvlášť odolné a nevyžadujú si takmer žiadnu špeciálnu starostlivosť. Betón vo všeobecnosti dokáže odolávať meniacim sa klimatickým podmienkam a bezproblémovo zvláda zmeny ročných období, ako napríklad prechody zo zimy do jari či opačne z leta do zimy. Betón je možné použiť v interiéri i exteriéri a zakaždým si udrží svoje akostné vlastnosti stálosti a odolnosti.

Betónovanie podláh je populárne, dalo by sa povedať, najmä v exteriéri, nakoľko interiér si vyžaduje o niečo mäkšie či teplejšie podlahové krytia, avšak je skvelou možnosťou tiež pre interiérové podlahy, ktoré musia odolávať napríklad zvýšeným otrasom, tlaku či pohybu ťažkých predmetov a materiálov. Betónové podlahy tak môžete pozorovať napríklad vo firemných či výrobných halách, závodoch či aj reštauráciách alebo nákupných centrách. Betónové podlahy takmer nemajú konkurenta najmä v interiérových parkoviskách, napríklad v podzemných halách či pri supermarketoch alebo i nemocniciach či obytných komplexoch. O využití betónových podláh pre váš stavebný objekt sa poraďte s profesionálmi, ktorí vám odpovedia na všetky prípadné otázky či poradia o vhodnosti použitia betónovej podlahy pre vás.

Prečo práve betónovanie podláh?

Betónovanie podláh má množstvo výhod. Jednou zo základných je jeho trvácnosť, ale aj jednoduchá údržba a rýchla montáž. Betónovanie podláh zaberá len krátky čas. Pokiaľ si na práce vyberiete spoľahlivú firmu, betónovú podlahu môžete mať hotovú už do pár dní, samozrejme, záleží od veľkosti stavebného objektu, a tiež od klimatických podmienok, pokiaľ budete betónovú podlahu realizovať v exteriéri.

Betónovú podlahu si šikovný majstri dokážu na menšom stavebnom objekte zhotoviť i sami. Pokiaľ si však nie ste istí a chcete aby vám betónová podlaha vydržala desiatky rokov bez akýchkoľvek problémov, puklín či poškodení, obráťte sa na skúsených odborníkov, ktorí sa venujú betónovaniu podláh.

Spoločnosť BRATEKO s.r.o. zabezpečuje pre svojich zákazníkov kvalitné priemyselné podlahy. Disponujeme profesionálnym laserom, ktorý je navádzaný špeciálnym zariadením LASER SCREED. Ten zabezpečí profesionálne a precízne uloženie a hútnenie betónovej zmesi. Pokiaľ hľadáte spoľahlivú spoločnosť pre realizáciu vašej betónovej podlahy, neváhajte nás kontaktovať.

Jur 89 08266 Hubošovce
tel.: +421914109051

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888