Šatňové skrinky – sú užitočné a šetria priestor

Šatňové skrinky – sú užitočné a šetria priestor

Článok v skratke:

Mnohé verejné a súkromné ​​zariadenia majú uzamykateľné šatníkové skrinky pre hostí, zamestnancov alebo zákazníkov. 

V závislosti od účelu objektu môžu mať rôzne využitie. 

Často slúžia ako úschovňa osobných vecí vrátane oblečenia. 

Šatňové skrinky v školských a iných športových či rekreačných zariadeniach sú skvelou voľbou pre úschovu osobných vecí návštevníkov. Často sa používajú poschodové šatníkové skrine, a to najmä v športových zariadeniach, napríklad v telocvičniach. Chcete sa dozvedieť viac na tému šatňové skrinky? Pozývame vás na prečítanie si nášho článku.

Šatňové skrinky – základy pre šatníky

Šatňové skrinky, ako sme vyššie spomenuli, patria k základnému a nutnému vybaveniu mnohých zariadení. Ich výbava je jednoduchá. Štandardne má každá skrinka pevnú tyč na šaty s vešiakmi odolnými proti pootočeniu a závesné háčiky, na ktoré pohodlne zavesíte oblečenie, uteráky či iné predmety ako topánky, či kabelky. Okrem toho majú štandardné šatňové skrinky priehradku na obuv, ktorá sa nachádza v spodnej časti skrinky.

Šatňové skrinky určené na oblečenie majú zväčša integrované vetracie otvory alebo štrbiny, ktoré umožňujú optimálne prívodné a odsávacie vetranie v skrini. Aby bol obsah skrinky chránený pred prístupom neoprávnených osôb, vybavujú sa skrine uzamykateľnými zámkami.

Vzdelávacie inštitúcie

Plechové šatňové skrinky patria v súčasnosti k široko používaným práve vo vzdelávacích inštitúciách. Inštalujú sa do šatní, kde si deti a tínedžeri ukladajú knihy a iné predmety. 

Vo vzdelávacích inštitúciách sa uplatní aj úžitková skriňa či skriňa na náradie, ktorá slúži na bezpečné uloženie všetkých čistiacich prostriedkov na jednom mieste. Takýto kus nábytku sa určite zíde aj školníkovi. Vyberte si z našej širokej ponuky šatňových skriniek. Nájdete u nás rozmanité druhy, od rôznych veľkostí, možností uzamykania či výberu farieb. Ponúkame plechové skrine na úschovu cenností, na uloženie náradia, školské skrine, skrine do ambulancií a mnohých iných zariadení, kde je potreba vytvoriť úložný priestor. Okrem skríň máme v ponuke aj školský nábytok, akým sú školské stoličky, stoličky do školskej jedálne, školské stoly a školské lavice.

Pekárenská 277/29 02801 Brezovica
tel.: +421908525447

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888