Čo ponúka požičovňa náradia?

Čo ponúka požičovňa náradia?

Požičovňa náradia vám zapožičia potrebné náradie, za ktoré by ste inak zaplatili aj tisícky eur. Pri akejkoľvek stavebnej činnosti sa nezaobídete bez potrebného náradia, ktoré vám nie len uľahčí prácu, ale aj zefektívni procesné činnosti počas realizácii. Niektoré kusy náradia sú nenahraditeľné a pracovať sa bez nich nedá. Ak však nie ste práve veľká stavená firma a plánujete, napríklad len menšiu prerábku, kupovať nové náradie sa vám neoplatí.

Požičovňa náradia garantuje kvalitu a funkčnosť náradia

Zapožičanie náradia v spoľahlivej požičovni má svoje výhody. Náradie je pravidelne kontrolované a požičovňa zodpovedá za jeho kvalitu a funkčnosť. Nemôže sa teda stať, že si požičiate náradie, ktoré nebude fungovať a len čo s ním začnete pracovať pokazí sa vám v ruke. Môže byť riskantné požičiavať si, hlavne drahšie, náradie u susedov či známych. Nikdy si totiž nebudete istý v akom je technickom stave. Ľahko môže dôjsť k poruche, ktorú zapríčiní predošle používanie, no ak sa pokazí pri vašej činnosti, pravdepodobne zodpovednosť za poškodenie budete niesť vy. V takom prípade by sa vám, koniec koncov, vyplatilo kúpiť si nové náradie, pretože aj keď vám náradie zapožičal známy, pravdepodobne si bude nárokovať na finančné odškodnenie.

V požičovni náradia si dopredu určíte čas, na ktorý si potrebujete náradie zapožičať. Samozrejme platí, čím bude dlhšia doba vypožičania, tým bude aj nižšia cena na deň. Mali by ste si dopredu prepočítať koľko dní vám práce zhruba zaberú. Vypožičanie sa neoplatí predlžovať po dňoch. Samozrejme, ak si zapožičiate náradie povedzme na týždeň a zistíte, že ho budete potrebovať ešte ďalší týždeň, predĺženie je možné. Ale ak by ste si ho požičali na deň, a potom každý deň predlžovali termín jeho vrátenia, náradie pravdepodobne výrazne preplatíte.

O správnom používaní náradia sa informujte v požičovni

Ak si nie ste sto percentne istý o správnosti používania náradia, je lepšie opýtať sa odborníka. V kvalitnej požičovni vám školení personál spoľahlivo odpovie na otázky o používaní, prípadne predvedie ako nástroj ovládať a manipulovať s ním. Moderná technika je špecifická na používanie, nie je teda hanbou opýtať sa. Ak si napríklad vypožičiavate frézu a nikdy predtým ste ju nedržali v ruke, môže byť nebezpečné doma skúšať ako asi funguje. Povinnosťou personálu požičovne je zákazníkovi vysvetliť, ako správne používať náradie, avšak je len pre vaše dobro reálne zhodnotiť vaše schopnosti a radšej sa opýtať na každý detail.

Firma Rolta v Brezne je spoľahlivým partnerom v oblasti výroby a predaja hydraulických hadíc, spojovacích materiálov a prenájmu elektrického a ručného náradia. V našej požičovni náradia nájdete kvalitné náradie profesionálnych značiek ako Makita, Milwaukee, AEG, Bomag, CompAir, LISSMAC, Dr.Schulze, DISTAR. Školený personál sa postará o poradenstvo a pomôže vám s rezerváciou vybraného náradia.

Staničná 4181 97701 Brezno
tel.: +421905786194

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888