Obhliadka dronom – prezrite si nehnuteľnosť z vtáčej perspektívy

Obhliadka dronom – prezrite si nehnuteľnosť z vtáčej perspektívy

Obhliadka dronom predstavuje jednoduchý, ale zároveň účinný marketingový spôsob podpory predaja nehnuteľnosti, ktorý je čoraz viac žiadaný a obľúbený. Ako sa hovorí, lepšie raz vidieť ako stokrát počuť a pri predaji/kúpe nehnuteľnosti to platí do bodky. Stavte na kvalitné video nehnuteľnosti a jej okolia. Obhliadka dronom to zabezpečí. Prečo by mala byť súčasťou aj vašej inzercie?

Obhliadka dronom kedykoľvek a kdekoľvek

Obhliadka dronom je častou súčasťou inzercií nehnuteľností. Nehľadiac na to, či ide o ich predaj alebo kúpu. Obhliadka dronom totiž zachytí nielen samotnú stavbu, ale aj jej okolie z vtáčej perspektívy. Tým zabezpečí atraktívnu formu prehliadky. Vedeli ste, že obhliadka dronom je v kombinácií s 3D virtuálnou prehliadkou najmodernejším a zároveň najúčinnejším spôsobom prezentácie nehnuteľnosti? Niektorí dokonca tvrdia, že takto ponúkané nehnuteľnosti majú približne desaťnásobne vyššiu sledovanosť inzercie. Obrovskú výhodu, ktorú virtuálna obhliadka dronom ponúka, je prezeranie nehnuteľnosti z akéhokoľvek miesta a v akomkoľvek termíne. Stačí klik. Obhliadka dronom vám teda ušetrí čas a iné zbytočné náklady. Fyzickú obhliadku si dohodnete len pri nehnuteľnostiach, ktoré sa dostali do vášho užšieho výberu. A čo je najlepšie – už ste dokonale oboznámení s každým kútom ponúkanej nehnuteľnosti.

Obhliadka dronom zachytí komplexnosť priestoru

Každá skúsená realitná kancelária vie, že obhliadka dronom je obrovským plusom pri predaji. Základ prestavuje špičkový program a zariadenie, ktoré zabezpečia prvotriedny obrazový záznam. Kvalitná obhliadka dronom znamená, že obraz je plne stabilizovaný. Klient vidí interiér, príp. exteriér danej nehnuteľnosti v čo najlepšej obrazovej kvalite, bez rozmazanosti či zrnitosti obrazu. Obhliadka dronom zachytí komplexnosť priestoru a jeho jednotlivé zákutia. Záujemca získa dokonalý prehľad o danej nehnuteľnosti. Nezabúdajte, že obhliadka dronom má pre potencionálneho kupca či nájomcu oveľa vyššiu výpovednú hodnotu ako klasické fotografické snímky. Obhliadka dronom totiž ponúka netradičný pohľad nielen na samotnú nehnuteľnosť, ale aj jej okolie. Záujemca má tak lepšiu predstavu o tom, ako nehnuteľnosť vyzerá, lepšie vníma tvar a hranice pozemku, vzdialenosť od susedov, ako aj prírodné prostredie a sociálnu vybavenosť v bezprostrednej blízkosti nehnuteľnosti (cestná komunikácia, autobusová zástavka, potraviny atď.). Obhliadka dronom dopomáha k reálnejšiemu podaniu 3D vizualizácie a zabezpečí jedinečné vnímanie priestoru.

Na 3D virtuálne obhliadky, home staging a komplexný servis pre klientov v oblasti nehnuteľnosti sa zameriava firma OSM-consulere v Martine. Tešíme sa na úspešnú spoluprácu.

A. Kmeťa 576 /13 03601 Martin
tel.: +421917348552

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888