Prečo sa zamyslieť nad betónovým oplotením

Prečo sa zamyslieť nad betónovým oplotením

Betónové ploty sú čoraz vyhľadávanejším riešením v oblasti oplotenia. Svojej obľube sa tešia ako v mestách, tak i v dedinách a na vidieku. Dôvod je jednoduchý. Vyzerajú skvele a s ich údržbou nebudete mať takmer žiadne starosti. Kedysi nie veľmi obľúbené betónové ploty, využívané ešte v časoch komunizmu, dnes nahradili moderné betónové ploty, ktoré dobre vyzerajú a vhodne doplnia dizajn moderných budov.

Aké výhody prinášajú betónové ploty

Hlavnou výhodou betónových plotov je dozaista jednoduchá takmer žiadna údržba. S betónom nie je veľa práce a efektívne ochráni váš majetok. Takéto ploty sú zároveň rýchlo postavené, v niektorých prípadoch to dokonca zvládnete i sami. Pri osádzaní betónového plotu by ste nemali zabudnúť osloviť geodeta a realizáciu oplotenia oznámiť na patričnom úrade. Plot by ste mali umiestniť viac na stranu vášho pozemku, nie presne na hranicu so susedmi.

Životnosť betónového plotu býva viac než 40 rokov. Výrobcovia zväčša uvádzajú 30 a viac rokov. Takýto plot nestarne a pokojne môže slúžiť viacerým generáciám. Obľúbený je aj kvôli funkcii zaistenia súkromiu a odhlučnenia od vonkajších ruchov z okolia.

Kam umiestniť betónový plot

Využitie a umiestnenie betónových plotov je naozaj všestranné. Najčastejšie sú využívané na ohraničenie záhrad a rodinných domov. Nakoľko hovoríme o oplotení z odolného materiálu, takéto ploty sú využívané aj na členenie a ohradenie priemyselných pozemkov a nehnuteľností. V moderných architektonických návrhoch sú používané na predeľovanie priestorov a ako estetické a zároveň funkčné oddelenie kompostov na záhradách. Taktiež sú vhodným materiálom pre zostrojenie stien pre ohrady pre zvieratá, steny kotercov či ohraničenie územia výbehu pre zvieratá.

Betónový plot si môžete nechať zhotoviť na mieru. Určíte si výšku i vzor oplotenia. V súčasnosti existujú rôznorodé atraktívne prevedenia, ako reliéfne vzory či zaujímavé imitácie iných materiálov. Farebná škála betónových plotov je naozaj pestrá. Nájdete v nej svetlé, tmavé ale i prírodné odtiene, prípadne si svoju farbu môžete navrhnúť na mieru.

Spoločnosť PowerBeton Company, s.r.o. vám ponúka komplexné riešenie v oblasti betónového oplotenia. V našej ponuke nájdete originálne i klasické prevedenia a farby oplotení, vyrobených z kvalitného betónu. Kontaktovať nás môžete telefonicky emailom alebo osobne v našej vzorkovej predajni v Bobrove. Tešíme sa na vašu návštevu.

Pri Kostole 170 02942 Bobrov
tel.: +421911227223

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888