Prečo je donáška kvetov čoraz obľúbenejším trendom?

Prečo je donáška kvetov čoraz obľúbenejším trendom?

V súčasnosti je donáška kvetov stále častejšou voľbou pri špeciálnych príležitostiach. Pokiaľ však chcete svoju nežnejšiu polovičku, maminu, babku či kamarátku potešiť aj v bežné dni, donáška kvetov je taktiež výhodnou voľbou. Najmä, pokiaľ vás delí veľká vzdialenosť alebo sa z nejakých dôvodov nemôžete dostaviť osobne. Donáška kvetov či darčekov je ideálny spôsob ako potešiť svojich blízkych aspoň na diaľku, keď už s nimi nemôžeme byť.

Donáška kvetov ako romantické gesto

Potešte vašich blízkych romantickým a nežným gestom. Donáška kvetov alebo kytíc je ideálnym spôsobom prekvapiť a ukázať, ako veľmi na neho alebo na ňu stále myslíte. Prekvapte napríklad svoju nežnejšiu polovičku a pošlite jej krásne kvety priamo do práce, do školy alebo na školenie. Láske sa medze nekladú a nie je jej nikdy dosť. Donáška kvetov je dokonalý spôsob, ako prekvapiť, potešiť či zaujať.

V dnešnej dobe je ponuka kvetov naozaj široká. Vyberte tie, ktoré má najradšej – či už ruže, ľalie, pivonky alebo slnečnice. Ak neviete, ktorý druh kvetov by váš blízky ocenil, siahnite po miešaných kyticiach alebo romantických kvetinových boxoch. Donáškou kvetov môžete navyše potešiť aj seba – oživte váš domov čerstvými kvetmi, napríklad tulipánmi či ružami.

Donáška kvetov ale i darčekov

Okrem kvetov môžete potešiť svojich blízkych tiež sladkým či slaným potešením. Donáška kvetov i darčekov efektívne ušetrí váš čas. Je preto ideálnou voľbou, ak máte veľa povinností, prípadne sa nemôžete zúčastniť oslavy alebo inej udalosti. Výhodou donášky kvetov je taktiež jej rýchlosť. V prípade, ak ste zabudli na dôležitý sviatok – nezúfajte! Donáška kvetov je možná aj expresne už do hodiny či dvoch.

V dnešnej dobe si môžete vybrať z ponuky vtipných a originálnych darčekových košov, ktoré vašich blízkych nie len milo prekvapia, ale zároveň si určite výborne pomaškrtia. Darčekové koše sú veľmi populárnou voľbou pri výbere darčeka a preto sú už dnes dostupné v naozaj kreatívnych variantoch. Môžu byť vyskladané napríklad zo sladkostí, čajov, party pochutín či ovocia. U nás nájdete tiež kvetinové darčekové koše, ako originálnu alternatívu kytice pre vašich blízkych.

Bezpečná donáška kvetov aj v karanténe

Počas pandémie sa donáška kvetov ukázala akého výhodný a efektívny spôsob, akým potešiť rodinu či blízkych a to najmä tých z najviac ohrozenej skupiny. Všetci kuriéri dodržiavajú najvyššie bezpečnostné opatrenia, ktorými chránia seba i samotného zákazníka. Samozrejmosťou sú ochranné rúška a rukavice a čo najviac bezkontaktný prístup.

Na našom e-shope kvetyprevas.sk (https://www.kvetyprevas.sk/) nájdete každý deň množstvo krásnych kvetov, kytíc a kvetinových boxov na každú príležitosť a ponúkame taktiež donášku kvetov. Ak chcete potešiť vašu manželku, mamu či babku, u nás si stačí len vybrať a naši kuriéri sa o zvyšok postarajú.

Plynárenská 1332/2 82109 Bratislava II
tel.: +421904947494

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888