Spoľahnite sa – veterinár v Ružomberku sa postará o vášho domáceho miláčika

Spoľahnite sa – veterinár v Ružomberku sa postará o vášho domáceho miláčika

Veterinár v Ružomberku vám poskytuje služby veterinárnej kliniky, pre ktorú je zdravie zvieraťa prioritou. Našu prácu vykonávame s láskou ku zvieratám a môžete sa spoľahnúť, že o vášho domáceho miláčika bude perfektne postarané. To najlepšie pre vašich domácich miláčikov vám zabezpečíme len u nás.

Veterinár a jeho kolektív vám vytvoria v ordinácií príjemnú atmosféru

Spoľahnite sa ešte dnes a zverte sa do rúk profesionálom. Veterinár v Ružomberku sa zameriava najmä na ošetrovanie psov, mačiek a drobných zvierat. Čaká vás u nás príjemný a milý kolektív, moderné vybavenie a tiež nadštandardné služby. Všetky tieto benefity nájdete pod jednou strechou u veterinára v Ružomberku. Okrem klasických veterinárnych služieb vám zabezpečíme aj strihanie psov. Dokonca aj disponujeme predajňou, v ktorej nájdete všetky potrebné produkty, ktoré váš domáci miláčik potrebuje. Veterinár a jeho kolegovia vám ponúknu produkty presne šité na mieru pre vášho domáceho miláčika a pri vyšetrení si ich môžete aj rovno zakúpiť.

S našim veterinárom bude váš domáci miláčik stále fit

Naša veterinárna klinika v Ružomberku prirodzene urobí všetko, aby boli vaše zvieratá zdravé a tiež spokojné. Dokonca sme aj odborná a profesionálna pohotovosť v Ružomberku, ktorá pri akútnych prípadoch vždy zviera bezprostredne vyšetrí. Náš veterinár odhalí príčinu, vyšetrí boľavú labku a pomôže aj s inými ťažkosťami. Neváhajte a navštívte nás. Prípadne sa skúste objednať na vyšetrenie a zavolajte nám. Radi vás obslúžime a nájdeme vám vhodný termín na vyšetrenie. Veterinár v Ružomberku sa poteší z každej novej návštevy. Preto neváhajte a kontaktujte nás.

Považská 1388 /11 03401 Ružomberok
tel.: +421908369389

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888