Ako správne vybrať voliéry pre psov?

Ako správne vybrať voliéry pre psov?

Plánujete rozšíriť rodinu o nového štvornohého člena? Máte pripravené miesto, kde bude bývať? Pokiaľ vlastníte dom aj s priľahlým pozemkom, môžete sa rozhodnúť pre vhodné voliéry pre psov. Voliéra by mala byť umiestnená tak, aby bol váš pes chránený pred vetrom a slnkom a aby mal prehľad o tom, čo sa deje na pozemku. Je dobré si vopred zistiť, aký materiál a typ voliéry bude pre vášho psíka ideálny, aby bol spokojný aj on, aj vy.

Voliéry pre psov nie sú žiadnym väzením

Stále častejšie sa stretávame s názormi, že umiestnením psa do voliéry sa obmedzuje jeho sloboda, stráca voľnosť pohybu a skrátka, že sa so psom zle zaobchádza. Voliéry pre psov nie sú však žiadnym jeho väzením ani trestom. Nie sú miestom, kde pes trpí. Práve naopak, psík je vo svojom vonkajšom priestore spokojný, vidí, čo sa deje okolo neho a nie je nervózny z uzatvorených priestorov v dome. Voliéra je jeho útočiskom pri odpočinku a vhodným miestom, kde sa v pokoji nerušene nasýti. Netreba zabúdať, že pes neslúži len ako strážca domu, je aj verný priateľ a spoľahlivý člen rodiny. Preto je dôležité, aby sa pri vás tak aj cítil. Aby voliéry pre psov plnili svoj účel je potrebné, aby boli pevné, vzdušné, s dostatkom svetla, priestranné aj suché a chránili psa pred nepriazňou počasia.

Voliéry pre psov a ich výhody

Je pravda, že nie je pes ako pes. Majitelia malých plemien psíkov určite voliéry pre psov nepotrebujú. Sú však plemená, pre ktoré je voliéra ideálnym riešením. Aj majitelia hárajúcich feniek určite ocenia výhody voliér. Chcete, aby sa záhrade mohli deti bezpečne hrať aj v prípade vašej neprítomnosti? Poznáte lepšie zabezpečenie ako voliéru? Určite treba dbať na to, aby pes svoju voliéru spájal s pozitívnymi chvíľami, aby to bol výlučne jeho priestor, kde bude mať svoje útočisko a nebude vyrušovaný. Každá voliéra musí byť udržiavaná, čistá. Nádoby na kŕmenie by mali byť umiestnené tak, aby mal pes možnosť nakŕmiť sa čo najpohodlnejšie. Voliéry pre psov majú výhody ako bezpečné chovanie psov v exteriéri, komfort a zázemie pre psy, ktoré sú von a sú pevným a spoľahlivým obydlím pre psa.

Spoločnosť FRAPET, s.r.o. pôsobí na slovenskom na trhu od roku 2012. Zaoberáme sa predajom a výrobou plechových garáží, stavebných búd, garážových brán, plechových skladov a voliér pre psov. Máme v ponuke typizované rozmery, ale vyrábame varianty aj na rozmer podľa vašich požiadaviek – v prípade potreby vložíme aj okno/dvere alebo výrez. Novinkou sú garáže drevodekor z troch vzorov – orech, zlatý dub a mahagón. Garáže drevodekor sú moderné, rýchle a lacné riešenie pre vaše auto. Máte svoj vlastný projekt? Sme pripravení ho zrealizovať, podľa vašich predstáv, neváhajte a kontaktujte nás!

Ulica Gen. Svobodu 683 /9 08901 Svidník
tel.: +421950648038

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888