Rozlúčka s milovaným štvornohým miláčikom

Rozlúčka s milovaným štvornohým miláčikom

Inšpirácie na jedinečné pomníky a urny pre zvieratá


Rozlúčka s milovaným štvornohým miláčikom nebýva nikdy ľahká. Našťastie sú dnes dostupné pomníky a urny pre zvieratá v rôznych prevedeniach, materiáloch a cenových hladinách. Vďaka pomníku či urne budete mať večnú pamiatku alebo budete mať svoje zvieratko vždy po ruke v prípade, ak sa rozhodnete pre kremáciu. Ak aj vy uvažujete o zachovaní večnej pamiatky na vášho priateľa, prečítajte si o pomníkoch a urnách pre zvieratá a inšpirujte sa.

Pomníky a urny pre zvieratá na mieru


V súčasnosti je možné nechať vyrobiť pomníky a urny pre zvieratá na mieru presne podľa vašich predstáv. Urny sú dnes dostupné v rôznych materiáloch, najčastejšie bývajú mosadzné, keramické, sklenené alebo bio urny. Môžu byť vyrobené do tvaru srdca, slzy, klasickej urny prípadne iného tvaru, ktorý vám nejakým spôsobom bude miláčika pripomínať. Urny bývajú dostupné taktiež podľa typu zvieratka – napríklad v tvare mačky alebo psa. Najväčší výber tvarom vám ponúkajú najmä mosadzné urny.

Ak máte radšej tradičný a jednoduchý štýl, odporúčame vám siahnuť po urne klasického tvaru so zdobením. Na výber máte tvary labky, srdiečka alebo podobizeň vášho zvieratka. Pokiaľ plánujete svoje zvieratko v urne uchovať u vás doma v izbe či obývačke, siahnite po keramickej urne v dizajne, ktorý dokonale dotvorí vzhľad vášho príbytku.

Chcete mať svoje zvieratko na blízku ale zároveň ho nechcete mať priamo u vás doma? V tom prípade siahnite po pomníku, ktorý umiestnite na vami určené miesto, napríklad do záhrady, na lúku alebo do lesa. V súčasnosti existuje množstvo krásnych prevedení pomníkov z rôznych prírodných materiálov, ktoré je možné vyrobiť i na mieru.

Prívesky s odtlačkom


Okrem pomníkov a urien pre zvieratá existujú tiež iné alternatívy, ako si uchovať večnú pamiatku na vaše zvieratko. Jednou z nich sú jedinečné prívesky s odtlačkom labky vášho štvornohého priateľa, alebo špeciálne korálky, do ktorých je možné vložiť popol zvieratka.

U nás v Petheaven zabezpečujeme kremáciu zvierat. Našim klientom zároveň ponúkame možnosť výroby pomníkov a urien pre zvieratá na mieru. V prípade, ak váš domáci miláčik odišiel z tohto sveta, neváhajte nás kontaktovať a my sa postaráme nie len o dôstojnú rozlúčku, ale tiež o večnú pamiatku podľa vášho želania.

Jablonové 496 90054 Jablonové
tel.: +421911717631

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888