Opravy striech – zverte svoju strechu do rúk odborníkom

Opravy striech – zverte svoju strechu do rúk odborníkom

Firma D&D DIRECT sa špecializuje na opravy striech najmä v Bratislave a okolí. Zastrešujeme komplexné servisné práce zahrňujúce čistenie a zatesnenie poškodených častí, príp. aj výmenu strešnej krytiny na miestach, kde do priestoru pod strechou presakuje dažďová voda či roztopený sneh.

Opravy striech s dôrazom na dlhodobú funkčnosť

Opravy striech si žiadajú odborníkov, ktorí zodpovedne posúdia aktuálny stav a navrhnú najlepšie možné riešenie. Podľa skúseností vieme, že opravy striech sú potrebné najmä v prípadoch, keď prvotná realizácia strechy nebola kvalitne prevedená. V dôsledku toho došlo k rôznym poškodeniam a nedostatkom. Výsledkom sú rozličné poruchy a závady, ktoré je potrebné čo najskôr odstrániť. Vždy sa usilujeme, aby opravy striech prebiehali podľa dohodnutého časového plánu. Dbáme na dlhodobú funkčnosť realizovaných opráv, ako aj bezproblémové užívanie strechy.

Komplexnosť opráv striech

Opravy striech v našej réžii zahŕňajú rozmanité spektrum opráv a úkonov. Zabezpečíme čistenie, tesniace práce, izoláciu, natieračské práce, výmenu poškodených klampiarskych a plechových segmentov strechy. Postaráme sa aj o výmenu krytiny a servis plechovej trapézovej strešnej krytiny. Sme experti na opravy striech a v prípade akýchkoľvek otázok dávame do pozornosti naše profesionálne poradenstvo zdokonaľované rokmi praxe. Opravy striech realizujeme najmä v Bratislave a okolí, po dohode aj v iných mestách v rámci Slovenska (Trnavský, Nitriansky, Banskobystrický a Trenčiansky kraj). Medzi naše ďalšie činnosti spojené so strechami patrí čistenie a oprava dažďových žľabov aj sanácie komínov. Taktiež sa postaráme o siete proti vtákom a holubom. Naše portfólio služieb zahŕňa aj výškové práce a čistenie a opravy fasád. Máte záujem o naše služby? Vyplňte kontaktný formulár a získajte nezáväznú cenovú ponuku.

Studená 11 82104 Bratislava II
tel.: +421905746510

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888