Moderný dom na kľúč presne podľa vašich predstáv

Moderný dom na kľúč presne podľa vašich predstáv

Moderný dom na kľúč od MONTISTAV predstavuje riešenie otázky vášho bývania na mieru. Každú miestnosť prispôsobíme vašim požiadavkám – či chcete bungalov alebo poschodový dom. Stavte aj vy na odborníkov na ekologické, úsporné a komfortné bývanie.

Dom na kľúč ako stavebný hit

Prečo čoraz viac ľudí preferuje dom na kľúč pred výstavbou vo vlastnej réžii? V jeho prospech nehovorí len pomerne rýchla výstavba, ale aj výborné tepelno-izolačné vlastnosti, ktoré prispievajú k úspore energií. Dom na kľúč má taktiež vynikajúce zvukovo-izolačné vlastnosti eliminujúce hluk z vonkajšieho prostredia, ako aj v samotnom interiéri (medzi jednotlivými miestnosťami aj poschodiami). Každý dom na kľúč realizujeme s pomocou využitia moderných technológií s dôrazom na zdravé, ekologické a energeticky úsporné bývanie – sme totiž experti na nízkoenergetické domy. Veríme, že si svoj dom na kľúč zamilujete od prvého momentu a strávite v ňom nádherné spoločné chvíle s blízkymi.

Výhody domu na kľúč

Dom na kľúč je vhodný pre páry aj rodiny. V porovnaní so svojpomocnou výstavbou vám ušetrí obrovské množstvo času. Zastrešíme celý proces stavebných prác, vďaka čomu na stavenisku nebude dochádzať k zbytočným zmätkom či komplikáciám – a najmä – práce nebudú zbytočne stáť. Váš dom na kľúč vám odovzdáme v dohodnutom termíne. Garantujeme kvalitnú prácu, ktorej veríme. Aj preto poskytujeme až tridsaťročnú záruku na konštrukcie. Taktiež sa môžete spoľahnúť, že váš dom na kľúč bude spĺňať predpísané bezpečnostné požiadavky a protipožiarne predpisy. Sme experti aj na montované domydrevostavby, ktoré sú aktuálne mimoriadne žiadané. Radi sa s vami stretneme a prekonzultujeme vašu predstavu o novom, modernom a úspornom bývaní – presne podľa vašich predstáv a požiadaviek.

Prečítajte si tiež:

Lazovná 69 97401 Banská Bystrica
tel.: +421905356226

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888