Ploty z pletiva – to je vaša praktické a odolné oplotenie

Ploty z pletiva – to je vaša praktické a odolné oplotenie

Ploty sú potrebné na ohraničenie pozemkov, areálov či záhrad rodinných domov. Skvelým riešením ako oplotiť väčšie aj menšie pozemky je práve oplotenie za pomoci kvalitného pletiva. Ploty z pletiva vyzerajú esteticky, nevytvárajú tieň a sú cenovo výhodné. Poznáte hlavné dôvody prečo sa rozhodnúť pre ploty z pletiva?

Ako by mali vyzerať kvalitné ploty?

Dnes je možné ploty vyrobiť z rôznych materiálov. Avšak, na klasické pletivo dodnes nedávajú dopustiť špecialisti na oplotenia. Ploty z pletiva totiž prinášajú množstvo výhod. Nie len, že sú estetické, prinášajú aj množstvo jedinečných funkčných vlastností. Sú decentné aj funkčné.

Čo je dôležité ploty z pletiva na pozemku nevytvárajú tieň, takže si budete môcť užívať slnečné lúče za záhrade po celý deň. To vyhovuje aj priestorom a pozemkom, na ktorých pestujete rastliny – ovocie, zeleninu či kvety. Čiže sú ideálne na oplotenie bežných pozemkov aj záhrad a dokonca aj pozemkov na chalupe či na oplotenie všade tam, kde potrebujete umiestniť funkčný plot.

Výhodou plotov z pletiva je ich funkčnosť aj výhodný cena

Naša firma FIOSS sa postará o zhotovenie kvalitného plotu z pletiva na mieru vašich potrieb. Takéto pletivo vám vydrží slúžiť desiatky rokov. Čo je dôležité, ploty z pletiva nie sú náročné na údržbu – sú bezúdržbové, takže vám nebudú robiť žiadne starosti navyše.

Doslova, oplotenie z pletiva predstavuje flexibilný, variabilný a cenovo prijateľný typ plotu. Oproti iným typom oplotení je pletivo cenovo mimoriadne výhodné. Pre svoju kvalitu a flexibilitu, ale aj pre výhodnú cenu je pletivo najčastejšou voľbou pri oplocovaní menších aj väčších pozemkov. Samozrejme, vhodné je aj pre využitie na nerovných alebo mierne šikmých terénoch. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať. Radi vám poradíme.

Prečítajte si tiež:

Pletivo ako funkčný a dizajnový prvok

Športová 116 99106 Záhorce
tel.: +421915830011

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888