Zateplenie plochých striech vám ušetrí nemálo peňazí

Zateplenie plochých striech vám ušetrí nemálo peňazí

Chcete ušetriť pri rastúcich cenách energií? Zateplenie plochých striech vám pomôže ušetriť nejaké eurá navyše. Prispieva k eliminácii tepelných únikov, a teda aj k energetickej úspornosti. Nevyhnutnosťou je dobrá firma, ktorá zateplenie plochých striech realizuje s dôrazom na použitie kvalitných materiálov a dôslednú montáž. Iba tak sa vám vaša investícia do zatepľovania v priebehu rokov vráti. A zároveň každoročne ušetríte na vykurovaní.

Výhody, ktoré prináša zateplenie plochých striech

Úspora nákladov na kúrení nie je jediným benefitom. Zateplenie plochých striech predstavuje výbornú ochranu proti vlhkosti, ktorá často vedie k vzniku nepríjemných plesní, škodlivých nielen pre ľudské zdravie, ale aj nábytok, steny a ostatné zariadenie nachádzajúce sa v nehnuteľnosti. Taktiež sú nebezpečné pre samotnú stavebnú konštrukciu. Zateplenie plochých striech predstavuje aj výbornú ochranu proti nadmernému hluku aj zbytočnému prehrievaniu podkrovia. Tajomstvom sú izolačné materiály s dobrými kvalitatívnymi vlastnosťami. Trápi vás hmyz alebo cicavce (osy, kuny a pod.), ktoré si stavajú hniezda v útrobách strechy a v niektorých prípadoch ju dokonca môžu znečistiť či poškodiť? Zateplenie plochých striech vám môže pomôcť zbaviť sa týchto nepozvaných hostí, keďže im sťažuje stavanie obydlí v útrobách strechy. V neposlednom rade je potrebné spomenúť, že zateplenie plochých striech predĺži trvácnosť strešnej konštrukcie a zvýši hodnotu celej nehnuteľnosti.


Zatepleniu plochých striech dôveruje čoraz viac ľudí

Zateplenie plochých striech vyhovuje kovovým aj dreveným konštrukciám. V kombinácii s hydroizoláciou bráni aj únikom vody (dážď, roztápajúci sa sneh), a teda chráni domácnosť či firmu pred vytopením zhora od strechy. Ak chcete užívať všetky spomenuté výhody a benefity, ktoré zateplenie plochých striech ponúka, jeho realizáciu prenechajte skúsenej firme Tak si môžete byť istí dlhoročnou životnosťou a trvácnosťou zateplenia, bez degradácie materiálu či iných negatívnych javov. V neposlednom rade je potrebné uvedomiť si, že každá strecha je iná, vplývajú na ňu rôzne poveternostné podmienky a nemožno zabúdať ani na individuálne využitie priestoru pod ňou (obytná plocha, sklad a pod.). Taktiež je logický rozdiel medzi tým, či sa zateplenie plochých striech týka obytných alebo priemyselných objektov. Aj preto vždy hľadajte dôveryhodnú firmu s dobrými recenziami. Je zrejmé, že zateplenie plochých striech prispieva ku komfortnejšiemu bývaniu, o čom sa už presvedčili mnohé slovenské domácnosti aj firmy.

Zverte svoju strechu expertom z Izol-tech. Zabezpečujeme kompletnú realizáciu a renováciu striech, vrátane hydroizolácie a zateplenia. Vypracovávame aj odborné posudky na strechy. V prípade záujmu o spoluprácu nás kontaktujte. Obhliadka zadarmo.


552 03221 Bobrovec
tel.: +421908492562

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888