Aké výhody ponúka rokmi overená klasika - zámková dlažba?

Aké výhody ponúka rokmi overená klasika - zámková dlažba?

Zámková dlažba – to je rokmi overená klasika, ktorú pozná azda každý. Pokiaľ práve hľadáte vhodný typ dlažby do exteriéru, práve zámková dlažba je pravdepodobne tým najlepším riešením. Zámková dlažba dokáže spoľahlivo odolávať zmenám počasia – tuhým zimám aj horúcim letám. Zároveň je stabilná a zamedzuje posuvom pôdy. Na jej pekný vzhľad bezozmeny sa tak môžete spoľahnúť aj po niekoľkých rokoch používania.

Zámková dlažba – najspoľahlivejšia  exteriérová dlažba

To, že je zámková dlažba mimoriadne spoľahlivá a odolná je rokmi overené pravidlo. Práve zámková dlažba je dodnes využívaná pri realizáciách a dláždení verejných chodníkov, schodísk či mestských uličiek a ciest. Väčšina takto vydláždených chodníkov aj spred niekoľkých rokov pritom spoľahlivo funguje aj dodnes. Niektoré celkom bezozmeny iné len s menšími poruchami. Zámková dlažba je mimoriadne spoľahlivá. Pokiaľ hľadáte riešenie, ktoré vám vydrží slúžiť dlhé roky, tak zámkovej dlažbe by ste rozhodne mali venovať zvýšenú pozornosť.

Kúzlo zámkovej dlažby tkvie v spôsobe ukladania jednotlivých zámkov – kamenných dlaždíc. Jej princíp spočíva vo využití charakteristických tvarových zámkov, vďaka ktorým sa, dalo by sa povedať, jednotlivé kamenné dlaždice uzamknú. Tým dochádza k zaisteniu pohybu dlaždíc a nedochádza k horizontálnemu posunu kameňov. Či už pri vyššom zaťažení alebo pri náročných poveternostných podmienkach a menších posuvoch zeminy, zámková dlažba dokáže spoľahlivo odolávať a udrží si svoje akostné vlastnosti.

So zámkovou dlažbou získate množstvo jedinečných výhod

Zámková dlažba, ako už bolo spomenuté, patrí medzi najodolnejšie typy vonkajšej dlažby. Využívaná je už desiatky rokov, pričom dnes ju nájdete v rôznych jedinečných dizajnoch. Vybrať si môžete dizajn aj farbu zámkovej dlažby. Zároveň, doplniť ju môžete o rôzne doplnky a dekorácie. Zámková dlažba sa tak stane jedinečným doplnkom každého objektu. Skvele sa bude vynímať na súkromných aj na verejných pozemkoch.

Pokiaľ chcete dizajn vášho bývania odlíšiť od ostatných, zámková dlažba je tým, čo premení každú záhradu na originálne miesto. Okrem vydláždenia chodníkov ju môžete použiť aj na vydláždenie prístupovej cesty do garáži či ako dlažbu do altánkov a podobne. Zároveň, chodníčky zo zámkovej dlažby je možné formovať podľa vašich predstáv. Vytvoriť môžete zaujímavé vlnité či rovné variácie zámkovej dlažby.

S realizáciou zámkovej dlažby sa obráťte na spoľahlivú spoločnosť s dostatočnými skúsenosťami, ktorá má v oblasti realizácií zámkových dlažieb dostatočné skúsenosti a používa výhradne prvotriednu zámkovú dlažbu z kvalitného kameňa. Len tak získate záruku, že vaša zámková dlažba bude skvele vyzerať a svoje akostné vlastnosti si udrží dlhé roky.

Naša spoločnosť KAP s.r.o. so sídlom v Bardejove sa zaoberáme realizáciou pokládok zámkovej dlažby, stavbou plotov, oporných systémov, pokládkou prírodného kameňa a inými stavebnými prácami. Našou prioritou je kvalitne vykonaná práca, ako aj zodpovedný a seriózny prístup ku každému zákazníkovi. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Sme pre vás.

Dlhý rad 1562/5 08501 Bardejov
tel.: +421910105396

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888