Vibračné dosky pre profesionálov aj bežných kutilov

Vibračné dosky pre profesionálov aj bežných kutilov

Nielen výkonná wapka, ale aj ostatné produkty z našej ponuky si zamilujete. Sme partneri v oblasti predaja, prenájmu ako aj servisu výkonnej čistiacej techniky značky Nilfis. Od wapiek cez vysávače až po veľké priemyselné vysávače do akejkoľvek prevádzky.

S vibračnými doskami je radosť pracovať

Široká ponuka, aká sa len tak nevidí. Úpravy terénu neboli nikdy jednoduchšie. Ak máte k dispozícii vibračné dosky vhodné pre rôzne typy stavebných projektov, tak práca ide od ruky. Pracovať rýchlo a efektívne to je, predsa správna cesta, vďaka ktorej projekt naberá reálne kontúry. Na stránke www.tocopotrebujes.sk nájdete pre každý stavebný projekt nielen vibračné dosky, ale aj vibrátory betónu, minidumpre, reťazové kladkostroje či elektrické lanové navijáky. Pre niekoho je aj toto stále malá ponuka, a preto sa isto poteší, keď si bude môcť pozrieť ponuku v kategórii elektrocentrály, čerpadlá na naftu a olej či hydraulické ako, aj plošinové zdviháky. Prezrite si širokú ponuku a využite možnosť spýtať sa nás na čokoľvek. Radi vám pri výbere poradíme.

Výkonné vibračné dosky pre veľké aj malé projekty

Ak hľadáte výkonné vibračné dosky pre svoje stavebné projekty ste na správnom mieste. V našej ponuke nájdete rôzne typy s rozličnými výkonmi ako aj cenovým rozpätím. Moderné a výkonné vibračné dosky máte u nás aj s dopravou zadarmo. Sú vhodné pre veľké aj malé projekty. Ak si neviete vybrať vhodné vibračné dosky radi vám poradíme. Máme široký rozhľad, a to nielen v stavebninách. Myslíme aj na takzvané chlapské hračky. Nadupaný pitbike poteší hádam každého mladého chlapca. Pre tých, ktorí majú radi väčšiu stabilitu sú vhodným vozidlom práve štvorkolky, na ktorých sa dá poriadne vyblázniť. Pre tých najmenších tu máme elektrické autíčka, ktoré sú nerozoznateľné od originálov. To, čo potrebuješ pre prácu aj zábavu nájdeš vždy spolu na jednom mieste.

58 90301 Tureň
tel.: +421940717792

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888