Plastové okná sú už dnes prirodzenou súčasťou kvalitného domova

Plastové okná sú už dnes prirodzenou súčasťou kvalitného domova

Peter Gajan PEGATHERM vám ponúka plastové okná, ktoré vám zabezpečia komfort, pohodu a bezpečie. Plastové okná vám dožičia útulný pocit vo vašom domove. Naša ponuka plastových okien spája skvelú izoláciu, atraktívny dizajn a spoľahlivosť. Vytvorte si tú správnu atmosféru domova.

Prečo sú plastové okná také populárne?

Ku každému zdravému a komfortnému bývaniu patria plastové okná. Tie vám umožňujú realizovať si trendy a kvality obytného prostredia. Plastové okná spájajú výbornú tepelnú izoláciu, vysokú bezpečnosť a tiež aj atraktívny vzhľad. Naše plastové okná si viete zakúpiť u nás už dnes. Stačí, ak len vypíšete online formulár, ktorý slúži ako kalkulačka na vyplnenie ceny. Samozrejme majú plastové okná aj iné skvelé benefity. Majú naozaj dlhú životnosť, sú nenáročné na údržbu a tiež perfektne odolávajú vplyvom počasia. Okrem plastových okien sa naša spoločnosť PEGATHERM venuje aj iným službám. Nastavíme vám žalúzie alebo vám namontujeme garážové brány. To všetko vykonávame v meste Poprad a v jeho okolí.

S plastovými oknami je život určite jednoduchší

Plastové okná sa už dnes radia medzi elegantné prvky budovy. Zároveň sú zvukovo a tepelno izolačné. Plastové okná vám tiež vydržia desaťročia. Ponúkame vám kvalitne odvedenú prácu, ktorá sa opiera aj o služby, akými sú zasklievanie balkónov. Dokonca vám dovezieme a namontujeme aj vchodové dvere. Každú jednu službu, ktorú vám ponúkame sa snažíme vykonať na tej najvyššej úrovni. Preto zamestnávame tím odborníkov a neustále sa vzdelávame a napredujeme. Neváhajte sa preto spoľahnúť na našich profesionálov, ktorí presne vedia, čo robia. Naše plastové okná od PEGATHERM si viete zakúpiť v meste Poprad. Poradíme vám s výberom, plastové okná dovezieme, namontujeme a ešte vám dokonca zabezpečíme aj záruku.

191 05991 Veľký Slavkov
tel.: +421948266265

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888