Výborná kvalita a rozumná cena fúkanej izolácie

Výborná kvalita a rozumná cena fúkanej izolácie

Kde je najlepšia cena fúkanej izolácie? Vyskúšajte ekologicka-izolacia.sk. Od úspešného zateplenia ekologickou fúkanou izoláciou vás delia štyri kroky. Na našej stránke vyplníte formulár. Následne určíme dátum obhliadky. Po nej vám pripravíme cenovú ponuku a po dohode sa pustíme do zateplenia.

Od čoho sa odvíja cena fúkanej izolácie

Je potrebné zdôrazniť, že cena fúkanej izolácie je individuálna a jej výšku ovplyvňuje hneď niekoľko faktorov. Medzi najdôležitejšie patrí veľkosť zatepľovanej plochy a výška nafúkania izolačného materiálu. Je pochopiteľné, že čím je vrstva izolácie hrubšia, tým je izolácia efektívnejšia. Cena fúkanej izolácie sa presne nedá určiť len na základe prvotného záujmu klienta. Vždy sa vyráta až po osobnej prehliadke priestorov a ich presnom premeraní. Cena fúkanej izolácie sa do istej miery odvíja aj od typu stavby (staršia nehnuteľnosť, novostavba) a typu plochy (väzníkový krov, šikmá strecha, trámový strop a pod.).

Nechajte si vyrátať cenu fúkanej izolácie na mieru

Chcete vedieť, aká bude aspoň predbežná cena fúkanej izolácie pre vašu nehnuteľnosť? Neváhajte nás osloviť. Radi vám zodpovieme na vaše otázky a čo najrýchlejšie vypracujeme nezáväznú cenovú kalkuláciu. Budeme k nej potrebovať vaše kontaktné údaje (ktoré neposkytneme žiadnym tretím osobám), odhadovanú plochu zateplenia v m3 aj predpokladanú hrúbku zateplenia. Vždy sa snažíme, aby cena fúkanej izolácie zbytočne nezaťažila váš rozpočet. Ak chcete zatepliť rýchlo, presne a ekologicky, fúkaná izolácia je výborným riešením. Osvedčila sa nám minerálna vlna Knauf spĺňajúca požiadavky na bezpečnosť, protipožiarnosť, energetickú úspornosť aj šetrnosť k životnému prostrediu – práve to je najväčší rozdiel medzi fúkanou a striekanou izoláciou. Je potrebné spomenúť aj ďalšie výhody fúkanej izolácie, medzi ktoré patrí aj jednoduchšia aplikácia, nižšie náklady, tvarová stálosť a odolnosť. Zatepľujte výhodne. My sa o to postaráme.

815 96661 Hodruša - Hámre
tel.: +421908919950

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888