Zemné práce – ich zárukou kvality sú skúsenosti a tiež prax

Zemné práce – ich zárukou kvality sú skúsenosti a tiež prax

Zemné práce sú alfou a tiež omegou vašej úspešnej výstavby. Dokonca, keď spravíte chybu pri zemných prácach môže sa vaša stavba niekoľkonásobne predražiť. Prinášame vám niekoľko tipov, ako vašu výstavbu úspešne dokončiť. Nezáleží či ide práve o prístavbu, komunikáciu alebo novostavbu, či novú prípojku. Zemné práce a výkopové práce nemajú žiadne certifikáty. Ich zárukou kvality je bohatá prax v danom odbore.

Zemné práce a našich 6 tipov, ktoré vám zabezpečia kvalitnú výstavbu

Zemné práce sú práce, ktorými celá stavba začína. Preto je potrebné zabezpečiť 6 dôležitých a nevyhnutných bodov. V prvom rade musia ísť zemné práce vždy podľa plánu. Zabezpečenie geodetických meraní je nevyhnutnosťou. Po druhé, neplaťte zbytočne za dočisťovanie výkopov, ktoré boli znehodnotené poveternostnými vplyvmi. Skúsené spoločnosti vám budú zemné práce realizovať iba v nevyhnutnom a bezpečnom rozsahu. Po tretie, vám tieto spoločnosti vedia zabezpečiť odvoz a uloženie vzniknutej nadbytočnej sypaniny. Je to bežné u spoľahlivých spoločností, ktoré presne vedia, ako výkopové a tiež zemné práce vykonávať.

V prípade, že si zvolíte spoľahlivú spoločnosť, určite vám dokážu urobiť aj cenovú ponuku pokiaľ sa jedná napríklad o betónovú zmes alebo iný materiál. Piatym tipom, ako si vybrať tú správnu spoločnosť, ktorá vám vykoná zemné práce je jednoznačne čas. Čas je dôležitý pri každej výstavbe, a tak sa neostýchajte pozrieť si referencie ohľadne toho, ako rýchlo pri vykonávaní zemných prác spoločnosť pracuje. Výkopové a zemné práce úzko súvisia aj s kontrolou celistvosti, rovinatosti a celkovým vzhľadom pozemku a tiež so zápisom do bežného stavebného denníku. Zvážte všetkých 6 základných bodov a začnite úspešne vašu stavbu.

Nepodceňujte vykonávanie zemných prác

Výkopové a tiež zemné práce jednoznačne niečo stoja. Avšak cena za zemné práce je takmer vždy férová. Cena, ktorú vám spoločnosti za zemné práce ponúkajú zahŕňa samozrejme prácu, dopravu, materiál a tiež všetky ostatné režijné obstarávacie náklady. Netreba brať vždy tú najlacnejšiu voľbu. Spoľahnite sa na kvalitu, skúsenosti a tiež referencie. Nezabúdajte, že zemné a výkopové práce sú najdôležitejšie častí vašej výstavby. Preto sa oplatí do kvality investovať. Ušetrenie na zemných prácach často mnohých vedie k ich neuváženému a svojpomocnému vykonávaniu. Pri tomto konaní často nastane takzvaný kameň úrazu a zlé vymeranie napríklad hĺbky či polohy výkopov.

ULIP s. r. o. je spoločnosť, ktorá vám ponúka kvalitné, profesionálne a spoľahlivé výkopové a zemné práce. Sme stavebná a montážna spoločnosť, ktorá poskytuje svoje služby dokonca aj v zahraničí. Našu spoločnosť tvorí veľmi skúsený tím, na ktorý sa môžete jednoznačne spoľahnúť. Vieme rýchlo zakročiť, keď nastane na stavbe nejaký problém. Používame kvalitné náradie a naše zákazky sa snažíme vždy odovzdať presne v dohodnutom termíne a samozrejme tiež v dohodnutej kvalite. Neváhajte nás kontaktovať. Na našu spoločnosť ULIP s. r. o. je stopercentné spoľahnutie. Naše dlhoročné skúsenosti a spokojní zákazníci sú dôkazom.


Lány 1089 /25 08237 Široké
tel.: +421914173320

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888